Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Ha valaki boszorkány, az nem egy szerzett képesség, mint diploma, hanem a természet ajándéka, mint egy folyó, ahogy a gomba terem, vagy az eső az égből. Senki sem lehet büszke önmagára, ha természetfeletti képességekkel bír, mivel tenni érte nem tud semmit. Csak is használni, vagy ha szabatosabban szeretném megfogalmazni, akkor ő csak egy eszköz annak a kezében, akitől a képességét kapta. Mint pl. az asztalos kezében a véső.
Tehát, ha ingyen kapta, akkor ingyen fogja a közösség szolgálatába állítani. Aki nem így tesz, az sem különleges képességekkel nem rendelkezik, sem nem hiteles.
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
Gude
senior tag
Boszorkányok léteznek!!Persze nem azért hiszek,mert elolvastam a fenti írást
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
guga
Közösségépítő
Azt ugye tudod, hogy "ezek" a boszik a vicc kategóriájába tartoznak lehúzni az embereket pénzzel, visszaélve a hiszékenységükkel nem túl gerinces dolog, mindegyik ebből él.
Aki igazi boszi, az ingyen adja, mivel ő is ingyen kapta
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
dave666
aktív tag
Szeretem olvasni az írasaidat
Boszorkányok léteznek...Dave666
-
rep3at
őstag
Elvarázsolt.
Forward thinking. كرر
-
.mf
veterán
Hehehe, kemény ez a különleges képesség. Tudni, hogy a másik mit gondol valójában, átlátni ezen a kényszeredett maszkon, nem tudom, hogy áldás-e vagy átok.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
plömplöm
őstag
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Vakegérke
félisten
"Inkább ide kéredzkedtem, akármilyenek is..."
Én is így tettem volna. Ezek a "vén borosták" látói az életnek, és ártalmatlanok. Büdös szájukból, odvas fogaik mögül csodákat tudnak mesélni.
Megtapasztaltam, tudom.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest