Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Na itt kezdődik, nem is wint használsz. Nem is kell se akkora proci, se annyi mem neked
Én pl mostanában jöttem rá, hogy a legközelebbi mobil váltásnál most már szeretnék egy iOS-es készüléket, lehetőleg nagyobb képernyőset, és a iPad-ból is kéne egy sim-kártyás változat. Mielőtt belémköttök, a DJI alkalmazásai miatt.
-
foka
aktív tag
válasz
strike-force #50 üzenetére
Én is hasonlóképp gondolom, csak annyi csavarral, hogy majd egy 16C/32T vagy 18C/36T procit nézek majd bele. Szerintem még nem megy le a akkorra az E5-2863 V3 (14C/28T) ára, hogy egy kevéssel kipótolva ne tudjam megoldani.
Egyik korábbi gépem GA-X58A UD9 lapban egy X5650 6C/12T miatt nem a 6700K lett a platformváltás, hanem ez. Az az X5650 csak egy móka projekt volt (3 db HD7950 futott benne, minden cucc vizesen), de annyira bevált, hogy maradtam ezen a vonalon. És az egész kiindulópontja a klasszikus 775-be rakjunk L54XX-et projekt volt. -
foka
aktív tag
válasz
Plasticbomb #35 üzenetére
[link]
Tesztpéldány, nem adható tovább harmadik félnek, főleg nem árulható. Az Intel tulajdona marad, nincs rá garancia. Hardver és szoftverfejlesztők kapják tudtommal csak. Van ami közülük nem tud minden funkciót, van ami eltér a későbbi példányoktól (cache méret, frekik...), és volt olyan is, amiben olyan utasításkészlet volt, ami csak két generáció múlva került be az árult példányokba. Az enyém elméletileg csak annyiban tér el, hogy 100 MHz-el nagyobb.
A teljesítménye fölötte van egy 5960X @4.5-nek, de kisebb fogyasztással (0.825V, nem 1.2). Egy szálon nem nagy durranás, de van belőle bőven -
foka
aktív tag
A tavaly dec/idén jan-i upgrade alkalmával kigolyóztam a teljes 4770K platformot (a live.mod.repeat-ből). De a 6700K-ra állás rohadtul nem érte volna meg (akkori áron 150k ráfizetés egy ~10%-os upgrade-ért), így 2011-V3 és Kínából (vagy Hong-kongból) lett egy "tiltólistás" E5-2863 V3 ES példányom (a tényleges ár töredékéért).
Nem nagy előrelépés játékban, de videókonvertáláskor (néha napján) ég és föld.
És azóta a DDR4 ára meg több mint duplájára ment az abban a pillanatban akcióshoz képest (mire megkaptam a rendelésem már átárazták).
Viszont előtte még én is a Phenom X3 -> FX-8120 -> FX8350 vonalon mozogtam, csak épp amint bekerült a gépbe a R9 290X (ami egy év után elhalálozott, és gariban 390X-et kaptam) ki is fulladt az FX 4,5G-re húzottan is. 4770K meg röhögve elvitte.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A jó öreg Phenom II X6 egy kevésbé öreg i7 4820k-ra cserélődött, az alaplapon pedig most sem spóroltam.
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest