- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
válasz
robogos10 #11147 üzenetére
Nem lesz egyszerű a kínaiakkal, nem fogok saját pénzen postázni, hogy visszakapjak tizenpár dollárt néhány hónap után (ha egyáltalán sikeresen megérkezik). A nútolást nézhetem, mert különösebben nem látok semmit, nem is értek hozzá (ezért rendeltem kész terméket). Tény, hogy nem megy az alaplap a régi procival sem már.
Hétvégén több idõm lesz kísérletezni, még kipróbálok néhány tanácsot, köszi mindenkinek. Ha nem sikerül, elkezdem vásárolgatni szép lassan az új konfigot, bár ezt sajnálom, szerintem még egy évtized benne volt. -
Laraxior
titán
válasz
robogos10 #11130 üzenetére
En nem probaltam még, de en is itt kerdeztem valamelyik topikban, es azt irták hogy megy.
Ha nem is megy, de azert illene felismerni mint pcie eszkozt.
Talan kell neki driver, mert a win7 pl az en ssdimet sem ismeri fel a pcie slotokban, csak ha mar feltettem a samsung drivert, abbol is csak a regi jo neki. -
Mike8212
tag
válasz
robogos10 #10324 üzenetére
Sajnos áttértem reszelés közben durvábbra ezért ment bele. Alkohollal megtisztítottam, sajnos így sem jó. Ugyanaz minden elindul vga nem.Nem lehet a P35 egyszerre nem kezeli mind a 45nm-65nm cpu-kat?
Genius hynet kínai biossal nem menne? Vagy kár vele próbálkoznom?
Sajnos senki nincs akihez átvihetném tesztelni. Giga G31 alaplap biosa kezeli? Abban megnézhetném.
-
Speed®
titán
válasz
robogos10 #10307 üzenetére
A memóriára és a gyártói adatlapra is az van írva, amit írtam
JEDEC standard érték, 1333/9-9-9-24/1.5V. Ezen minden körülmény közt mennie kell, az XMP érték az, ami "garantált", de az is csak a gyártó által tesztelt környezetben (QVL ugye). Nem mindegy az MCH/IMC, stb. Az mindenesetre számomra minimum kérdéses, hogy ha így használtad, miért instabil. Tippre inkább a lap szórakozik 4 modullal, mintsem valamelyiknek kevés az 1.5V. Bajuk persze nem lesz 1.6on.
-
firstman3333
tag
válasz
robogos10 #10202 üzenetére
Volt egy nagyobb méretű Win 10 amivel nekem is meggyűlt a bajom. Az volt a probléma hogy az egyik telepítőfájl 4+Gb méretű volt,ezért csak NTFS-re,illetve exFAT formátumra formázott penre tudtam felrakni. Mint kiderült,egyiket sem ismerte fel a lapom. Keresnem kellett egy kisebb méretű Wint,és Fat32-ről simán felment.
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
robogos10 #10198 üzenetére
Végső esetben próbáld ki ezt: Plop boot manager
-
kenand
veterán
válasz
robogos10 #514 üzenetére
Pedig pofon egyszerű.
Letöltöd aaz alaplap honlapjáról az utolsó BIOS-t. Kitömöríted egy mappába, oda másolod az MMtool.exe programot és a 3db CPU mikrokódot ami a 54xx-es Xeon CPU-k hoz kell. Majd egyesével hozzáaadod az MMTool programmal. Elég részeltesen és vizuálisan leírtam. Elmented majd a módosított BIOS-t flasheled az alaplapba.
Ha így sem egy küldj egy pontos alaplap típust és megcsinálom neked a módosított BIOS-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Milyen NAS-t vegyek?
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest