Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:48:38

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8969) lamiki válasza kenand (#8968) üzenetére


lamiki
senior tag

Az, hogy ez mennyire így van egy rövid kis történet. Pár napja eladtam egy L5420-as Xeonnal egy számítógépet, mielőtt elvitték előtte ismét teszteltem Aida stess teszttel. Magok idle 27-32°C terhelve 47-50°C.
Másnap hív a gyerek, hogy csináljam már meg a számítógépet mert nem jó. Elmentem hozzá, kiderűlt, hogy azért nem volt jó, a gyerek leszedte róla a hűtőt, mert valami spéci teszt programja 80°C-ot írt ki a procira tévesen és ő át akarta pasztázni ezüst pasztával. Ez olyan jól süketült, hogy még a processzor foglalatot is sikerült vastagon beezüstöznie, és a hűtő vissza rakásakor mind a 4 körmöt letörte :DDD Még azt is meg tudtam tőle, hogy azért vett másik számítógépet, mert az előző gépébe be akart egy HDD-t szerelni, és sikerült letörnie egy kondit az alaplapról :)) Mondtam neki öreg te soha többet ne szereljél számítógépet, ha gond van hívjál szakembert, olcsóbban megúszod.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.