Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
De azért a 2fps +ért pl. crysisba (max-on anno amikor néztem 23ról lett 25fps) tök felesleges a tunning...tunningnak akkor lenne számomra értelme, ha alap esetbe meg lenne 50-80fps és tényleg nyernék 10-30fpst
pon t rosszul látod szvsz. éppenhogy ha alacsony az fps szám és nyersz 20%-ot mondjuk 20-ról 24 fps-t sokkal jobban megérzel mint 50-ről 60-ra szvsz, míg az előbbi érezhetően kevésbé darabos az utóbbi így is úgy is folyékony szvsz
az más kérdés h teneked nem jó a 24 se -
katt777
félisten
A tesztoldalamról itt a HD3870-es eredménye, főleg azok számára, akik oda vannak, hogy az ATI üdvöskéje csak 10%-kal marad el a 8800GT-től.

Az alap órajeles eredményeket ma du. fogom feltenni, ha valaki kíváncsi a "konkurenciára". CPU-tuningnak nem sok értelme van, a mai felső-közepes karikat az új Intelek már simán kihajtják. VGA tuning azért jelenthet komoly gyorsulást, attól függően, milyen beállítással, és melyik programot használjuk.
-
Shadowz
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
nyugodj meg a korábbi kingmax-ok is amik nálam jártak (még akkor ab9pro-m volt), ezzel a hűtéssel mentek uguru sima "turbo" módjában 890, másképpen meg max.980-at is
, de már nem tunningolok annyira, mára már nálam a viszonylag hűvös (vízet nem szeretem) és halk, biztos üzem megy .... Accelero sincs úgy kihasználva pedig benne a 8800GT is ment 760-at biztos üzembe amikor belöttem a hűtést. De azért a 2fps +ért pl. crysisba (max-on anno amikor néztem 23ról lett 25fps) tök felesleges a tunning...tunningnak akkor lenne számomra értelme, ha alap esetbe meg lenne 50-80fps és tényleg nyernék 10-30fpst (vagy nagyobb részletességet a sebességkülönbségből)...de ez más topic téma.... -
TazLeacher
nagyúr
Nem hiszem, hogy a pózolsáról szól. Te írtad a tesztben, hogy azért alapórajellel tesztelted, hogy mindenki össze tudja hasonlítani. Ezek szerint szoktál tuningolni. Ezek a ramok nem igazán tunigbarátok. Tehát tuning mellé nem túl ésszerű döntés ilyet választani. De ha szerencsés vagy és mennek szépen a romok, akkor az nem rossz, de a q9300-as mellé már ahhoz, hogy 3,4-en menjen a proci, ahhoz is 900-at bírnia kellene a moduloknak.
-
Shadowz
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
hát voltak "normális" ramjaim is, de azért a kb 1-2%os összteljesítménybeli sebesség külömbségért amit nyerek, nem éri meg az 2-3-4x árát, ez se volt olcsó annó.
Nekem mennyiségileg kellett a MUNKÁM MIATT 8 giga ram, és nem azért, hogy pózoljak a haverok előtt. -
TazLeacher
nagyúr
Én nem a 8Gb-n akadtam ki, hanem ,hogy 800-s Kingmaxok: Na, az minek. Vettél volna helyette 4Gb normális ramot...
A témához: lefuttattam én is, kipróbáltam, szerintem veszek egy dobozos verzsönt. 3K-ért elfér a polcon. Egyelőre nagyon aránytalanul osztja a pontokat, de majd ez biztos változni fog...a teszthez grat, szerintem sokaknak hasznos lesz.
-
dy_nmq
aktív tag
Ezen kiakadni hogy 8 giga ram.... Már mondjuk 30k-ért is kaphatsz 8 giga ramot nem olyan eszement extra dolog. viszont ez az uj 3dmark ááá LoL. Mondom kipróbálom erre vista only
De látva a screenshotokat nem is érdekel már
-
Shadowz
csendes tag
Megjött az új processzorom, így Q9300-al is le van futtatva a teszt.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
csatahajós
üzenetére
Az hagyá!
Múltkor rendeltek tőlünk 35db rack gépet, melyekben 6db 1tb-os hdd volt, ugye ezek a gépek mennek rack-be tehát össze lesznek kötve, s "1gépként" fognak üzemelni tehát 6tbX35 az 210TB!!!!!! háttértár!
Na ennyi mi a lóf*sznak? ezt már én sem értem... Ha jól emléxem a siemens rendelte őket... -
bacsis
Közösségépítő
IBM szerver!
12 foglalata van nekijje, meg 2procit rakhatsz bele!
Amit teszteltem gépet 2db 4magos quad volt benne 3,16ghz-en
everestbe mindenbe ő volt a leggyorsabb a maga 8magjával. azt szeretném majd veletek megosztani pár képpel megtámogatva!
De láttam már 64gb-al szerelt gépet 4db 4magos cpu társaságában.
blade centerként pedig 64processzoros rendszerrel is dolgoztam -
Shadowz
csendes tag
Látom a RAM mennyiségem sokakat megakasztott, lassan át is nevezhetjük a topicot

-
Rover623
félisten
4GB-os modul létezik.
Az Intel E8501 chipsetes lapok 64, az E7300-asok pedig 192GB memcsit tudnak fogadni...
24 slotos lapok is léteznek, tehát már most bepakolható 96GB... -
Shadowz
csendes tag
Hát igen Bacsis kollega jól beletalált, általában aki hálózati oprendszereket gyakorol/üzemeltet/tanulja nem éles rendszeren gyakorol (meg minek annyi fizikai gép otthonra
), pl. Novell Netware viszi a ramot + proci erőforrást. -
bacsis
Közösségépítő
Hogy ki vagytok akadva 8gb ram miatt...
Hamarosan csinálok egy tesztet amiben 48gb!!!!! bizony, 48gigabyte memória van a gépben! nem elírás!
na annyi minek? pl ram drive-nak is nagyon jó, vagy a novell is használ iszonyú sok ramot, meg ugye a virtuális gépek... -
Sh4rKy
senior tag
jogos....
nekem az adatlapomnál lévő gép is kényelmesen visz majdnem mindent (amint eddig próbáltam) szinte max grafikán (szűrők nélkül) 1280*1024-es felbontásban is és tökre leszarom még a dx10-et úgy ahogy van, mert a crysis-en kívűl semmiben nincs olyan hűdebazinagy különbség a dx9 és dx10 között
ami meg van azt meg dx9-ben is meglehet valósítani...
na mind1... lényeg a lényeg... mozduljatok ki egy kicsit néha... (mondom én aki már két órája itthon ül és tanulja a k*rva nyelvtantételeket mert nem akar megbukni fél2kor mert felel a 2esért
)mod:
Levin01:
photoshop óriási képekkel, 3D-ben való dolgozgatás, server futtatása, és még sorolhatnám... -
Levin01
őstag
Azért érdekelne, hogy mi az ami igényli a 8gigát és nem elég hozzá a 4?

-
8 GB Ram

Tényleg érdekes az eredemény, aránytalanul nagy a "referenciagép" pontszáma.

-
JoeYi
őstag
na most beleképzeltem magamat, ahogy otthon ülsz a download vantage előtt, és egyszercsak inkább elkezdesz futkározni a szabadban

Na jó, csak vicceltem
Szerintem is 1001 más módon is lehet időt tölteni benchmarkolás helyett. Még az is jobb ha legalább játékra használjátok azt a nevetségesen erős vasat ami az asztal hídján hever, mintsem 3dmarkokat, meg szuperpiket futtatok, vagy éppen azon filóztok, hogy cserélni kéne a q6600-t, mert lassú... -
gV
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
még jobb, beirod a már meglévő kodot és megy
-
Shadowz
csendes tag
Hát igen, elgondolkodtatóak a pontok, biztos, hogy elég erős a marketing a teszt eredményekben.

-
Shadowz
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hehe, de ha 5 virtuális gép (darabonként 1 giga ramterülettel) megy a háttérbe akkor már kell 8giga..

-
JoeYi
őstag
azért a reklámgépezet rendesen benne van már a 3D Markban. Az a Fastet machine a pontok alapján 5x jobb, mint a tiéd, valójában meg jó ha 2x....
-
wájling
újonc
Bizony bizony a hajtépés nálam is megvolt! Az én gépem: ATHLON64X2 5000+, 2x1 giga 800mhz RAM, ATI 3870. Nem húzva: Össz:3516 CPU:3976 Graphic:3385. Proci:2.86, kártya:870mhz-memória1296mhz-ra húzva: Össz:3978 Proci:4221 Graphic:3903. Ha telepítés előtt csinálsz egy visszaállítási pontot, és a teszt után visszaállítod a rendszert kérsz egy másik kódot egy másik e-mail címre, ismét megnézheted az eredményt.
-
Levin01
őstag
mi a búbánatnak 8giga mem a gépbe?
oké, hogy Vista, de azért ennyire.............??? -
Shadowz
csendes tag
Képek este pótolva lesznek,plusz a legújabb "a teszthez illesztett" Nvidia beta meghajtóval is le lesz futtatva a teszt.
-
Dr. Romano
veterán
Nekem sem kedvem sem hardverem sincs a futtatásához

Ellenben pár "ingame képnek" örültem volna

Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, de már nem tunningolok annyira, mára már nálam a viszonylag hűvös (vízet nem szeretem) és halk, biztos üzem megy .... Accelero sincs úgy kihasználva pedig benne a 8800GT is ment 760-at biztos üzembe amikor belöttem a hűtést. De azért a 2fps +ért pl. crysisba (max-on anno amikor néztem 23ról lett 25fps) tök felesleges a tunning...tunningnak akkor lenne számomra értelme, ha alap esetbe meg lenne 50-80fps és tényleg nyernék 10-30fpst (vagy nagyobb részletességet a sebességkülönbségből)...de ez más topic téma....

), pl. Novell Netware viszi a ramot + proci erőforrást.