2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

3DMARK VANTAGE

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mai napon letölthetővé vált a Futuremark legújabb teszt programja,amelyet gyorsan le is...

[ ÚJ TESZT ]

Mai napon letölthetővé vált a Futuremark legújabb teszt programja,amelyet gyorsan le is töltöttem és telepítettem kisebb nagyobb hajtépések közepette.

Na de kezdjünk is bele...

A telepítő állománya viszonylag gyorsan lejött, mérete 471 MB-t. Telepítés gyorsan lefutott, Aigea Physx 7.09.13 -at telepíti, miközben a DirectX fájlokat is frissiti. Bár a frissitést kétkedve fogadom hiszem a hivatalos Aigea oldalon Physx 7.11.13-at is le lehet tölteni.

Feltelepült a gépre a tesztprogram, az igényelt próba kulcsal elindult nagy nehezen a program (többször nem volt elérhető a Futuremark honlapja, és a kulcsot nem tudta leellenőrizni/regisztrálni).


A próba (trial) verzióban csak egyszer lehet lefuttatni a tesztet úgy, hogy a végén lássuk a számszerű eredményeinket, illetve a teszteket nem is tudjuk szelektálni a programban.













A legbosszantóbb az, amikor lefuttatjuk a tesztet és nem tudjuk megnézni az eredményeinket. A Futuremark honlap elérhetetlensége miatt, nem sikerül a programnak feltölteni az eredményeket, és szegény felhasználó csak 1 hibaüzenet ablakot kap. Próba verzió védelme, hogy 1 trial kulcsal csak 1 eredmény tölthető fel.

Lássuk az eredményeket:
Alábbi konfigurációval (minden alap órajelen, hogy mindenki összehasonlíthassa a rendszerével):

Gigabyte X38-DS5, Intel E6750 2.66Ghz, 8GB 800Mhz Kingmax RAM, Gigabyte 8800GT. Vista x64 SP1 HUN, NVIDIA 174.14 Beta meghajtóprogrammal.

Akinek van kedve és türelme futtassa le a programot, a teszt program maga nem egy nagy durranás. Én személy szerint sokkal többet vártam látványilag, ha már korábban olyan nagyon beharangozták a készítését.

Közben lefuttattam az Nvidia 175.12-es beta meghajtóval is a tesztet, hát olyan markáns különbség nincsen a két meghajtócsomag között.De látható, hogy megjelentek a tunningosok, változott az első helyezett.

Megjött a gépembe a Q9300 processzor, így azzal is lefutott a teszt.

Az ígért képernyőfotók:

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.