Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogarasia
csendes tag
válasz
interstart
üzenetére
Sziasztok!
Én is nekifogtam néhány hónapja építeni egyet. Nagy részét sikerült leselejtezett nyomtatókból beszerezni. Az elektronikája Arduino Mega alap + a vezérlő lapocska. Fő vásárcsarnok: Ebay. Első sorban sokat kell vadászni, olvasni, figyelni. Majd az Ebay-on vadászni. Egyelőre az elektronikája már működik, Extruderem még nincs. Léptetők Jófogásról származik. Számításom szerint 100k alatt meglesz. Mivel nem vagyok gépészmérnök, így közben akadnak gondok.
Talán idén még meglesz, és addigra kitalálom, hogy mit nyomtatok. Nem sietem el a dolgot, így a havi csepegtetős kiadások beleférnek. Nem is veszi észre az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- DXRACER Prince L gamer szék
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Talán idén még meglesz, és addigra kitalálom, hogy mit nyomtatok. Nem sietem el a dolgot, így a havi csepegtetős kiadások beleférnek. Nem is veszi észre az ember.