Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atti_2010
üzenetére
no ez az, amit nem "kell" vagy "nem kell", hanem beállítottság kérdése. én az utóbbi 5 évben egyetlen hardvert vettem, amivel a jövőre is gondoltam (ez a Corsair TX650-es táp volt), és ennek a "jövőállóságát" sem használtam ki. a "mára veszem" típusú HW-ek közül (többek között 4 CPU és 7 VGA, ebből 5 a jövő-nem-állóság miatt sokat szapult nVidia) 0, azaz nulla darab olyan volt, ahol azt éreztem, hogy jobb lett volna az aktuálisan gyengébbnek tűnő, de jövőállóbbnak beharangozott alternatívát vennem.
az érem másik oldala, hogy teljesen rendben van, ha valaki a jövőben várható trendeket igyekszik figyelembe venni, amikor vásárol - viszont nem korrekt ezt a megközelítést az univerzális igazságként hirdetni, mert nem mindenkinek válik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest