- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atti_2010 #364 üzenetére
no ez az, amit nem "kell" vagy "nem kell", hanem beállítottság kérdése. én az utóbbi 5 évben egyetlen hardvert vettem, amivel a jövőre is gondoltam (ez a Corsair TX650-es táp volt), és ennek a "jövőállóságát" sem használtam ki. a "mára veszem" típusú HW-ek közül (többek között 4 CPU és 7 VGA, ebből 5 a jövő-nem-állóság miatt sokat szapult nVidia) 0, azaz nulla darab olyan volt, ahol azt éreztem, hogy jobb lett volna az aktuálisan gyengébbnek tűnő, de jövőállóbbnak beharangozott alternatívát vennem.
az érem másik oldala, hogy teljesen rendben van, ha valaki a jövőben várható trendeket igyekszik figyelembe venni, amikor vásárol - viszont nem korrekt ezt a megközelítést az univerzális igazságként hirdetni, mert nem mindenkinek válik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest