- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
A Q9400-amat is közel 4 évig hajtottam, igaz előtte sokat cserélgettem, volt egy hosszabb AMD-s időszakom, Athlon XP-vel, Sempronnal, azán 2 db. X2-essel, az első két magos procijaimmal, de végül 2 Core 2 Duo és Quad után azt hiszem Inteles lettem és maradok is. Anno a CM: Dirt első része 8800GTX-el egy 2.8GHz-es AMD X2-essel szaggatott max grafika alatt picivel, majd érdekes módon a Core 2-es 2.4Ghz-essel már nem, nekem ennyi bizonyíték elég volt, ahogy anno láttam a Radeonos erős kártya egy negatív tulajdonságát ami miatt nem veszek, hogy minden játékhoz más driver (vagy catalyst) kellett. Szóval az AMD minden területen olcsóbb meg szép, de köszi nem, én inkább nyugodtan szeretnék játszani és ehhez mostanában már nem kell 3-4 évnél hamarabb cserélnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest