Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
6db mag 3.2GHz-en 100 fok alatt egy ilyen vékony házikóban? Ha ez tényleg valami komolyabb stressz (FPU, linpack, prime v hasonló) és tényleg minden mag ennyin ment, akkor le a kalappal! Nagy Apple-hater vagyok (ill. erősen szkeptikus vagyok bármilyen lapos gépben a 2nél többmagú procikkal szemben), de ez így egy teljesen használható munkagépnek tűnik nekem. Az ára persze már egész más kérdés, azt nem szivesen köhögném ki jelenleg.
Kíváncsi lennék, tartósabb videófeldolgozós melóra mennyire jó a gépezet?
-
Chaser
legenda
válasz
MineFox54
üzenetére
ezért mondtam h alma-körte, ennyi erővel xyz pc-hez is hasonlíthatod
a tdp csak egyet jelent, a max fogyasztási határt, ettől független ha max 20w-ot eszik a cpu 35w tdp osztályban rendben van, 2540 az nem fog enni soha 35w-ot, még max turbon se mikor véletlen belenyal, és azt se felejtsd el, h mellette ott van az igp is ami szintén fogyaszt/fűt
2560/70-ben pont h gyenge a hűtés
de a gyári cpu-kat lehűti, akár 4 magos i7-et is vért izzadva
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de a gyári cpu-kat lehűti, akár 4 magos i7-et is vért izzadva