Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Dicséretes, én azt sem tudom megjegyezni, hogy hány helyen vagyok regisztrálva, főleg, hogy elég sok olyan oldal van, ami évente talán 1x kell...
Keepass megoldja ezt is.
1eske
Ki tudsz magadnak találni egy olyan algoritmust, ami kellően bonyolult jelszót ad (és randomnak tűnik), de mindig vissza tudod fejteni a weboldal címéből. Én ehhez lusta voltam.
-
kmisi99
addikt
Ismerős helyzet, céges jelszóm 18 karakterből áll, ha ütnének se tudnám elmondani, de amint legépelem a céges felhasználónevem az ujjam már veri befelé a jelszót ahogy azt kell.
Egyébként simán észben lehet tartani a jelszókat, kis memória gyakorlatnak jó. Nekem olyan 15 egymástól teljesen különböző jelszó van a memóriámban és mindegyik 8+ karakter és elég sokban van speciális karakter. Azt már nehezebb, hogy melyik fiókhoz melyik van, de némi próbálgatás után meglesz a szerencsés.
-
1eske
tag
Nagyon hasznos és konstruktív hozzászólás volt. Ha olyan jelszavakat használtok a PH! motorjának védelmére is amiket fejben észben lehet tartani akkor ott nagy baj van...
colomb2
Lastpass-szal szemezgetek én is, legesélyesebb eddig számomra is. A linuxos cucc lehet jó, de mindenképp x platform kéne.
Stanlee && Met
Köszi, ezt kipróbálom!
Dr. Romano
Na erről még hallani se hallottam, ezt is megnézem majd.
BoB:
Amelyiken mondjuk nem az a legjobb böngésző. (pl.: iOS) És ahogy írtam, nem csak webhelyek jelszavait kéne letárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest