Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz oraihunter #26 üzenetére
A fájlméretek már nem nagyon fognak nőnii, legalábbis annyira nem, hogy az problémát okozzon. Lehet hogy mondjuk egyes játékok 40 gigásak lesznek, de senki sem játszik egyszerre 10 játékkal.
A "fejlődés"bitpazarlásnem állandó és lineáris, úgyhogy sok év mire az 1-2 tera nem lesz elég a nagy átlagnak.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
oraihunter
aktív tag
Igen ez mind így is van. de mire 1/10 -ede lesz a jelenlegi ára, addigra olyan teljesítményűek, és méretűek lesznek körülötte, hogy ez már átlagosnak sem lesz mondható.
[ Szerkesztve ]
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
ChoSimba
tag
A cikk elejét szerintem át kellene írni, mert kicsit zavaró:
"...csak 1 TB-os változatban érhető el, vagyis a vállalat a komoly helyigénnyel rendelkező felhasználókat célozza meg."
Mi van ??? Hogy lehet lehet helyigénnyel rendelkezni ? Helyigényre számottartó vagy tárhellyel rendelkező, de helyigénnyel rendelkező ?
Ez így kicsit olyan, mintha a kövér felhasználókat céloznák meg, mert azok igényelnek komoly helyet
Ha meg komoly tárhely igényem lenne, akkor nem SSD-t veszek, hanem 10TB-os HDD-t, nem ?
Vagy csak én vagyok egy kicsi kínai, aki nem tud magyarul -
Vesa
veterán
Jó lesz ez, csinálják csak. Minél több a gyártó, annál inkább esnek az árak. Csak látnám már!
A tudomány a valóság költészete!
-
Televan74
nagyúr
1TB árakhoz képest nem is rossz.Nekem is sok most a 115.000 Ft -s ár,de nem siránkozom.9 hónap gyűjtés és meg lesz.
Mindenbe beleugatok!!!
-
őstag
6 éve vettem az első SSD-t. Az ára ugyanennyi volt, viszont csak 32G-s. Persze akkor még nem volt trim, de a jó hír az, hogy még mindig szépen megy a mostani tulajnál.
If it is not broken then don't fix it!
-
GeryFlash
veterán
Neki nyilvánvalóan Pci-expresses SSD-je van azért aggódik...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
nemlehet
őstag
válasz Dr. Akula #11 üzenetére
Igen, mert nem rohadt mindegy, hogy 400 vagy 420 mb az írása. Amúgy is ma már a SATA3 a szűk keresztmetszet. Tudom, hogy jó recskázni a benchmarkra, de én 3 különböző sebességű SSD között ami itthon van sem érzek komoly különbséget valós felhasználásban. Tudom én vagyok a hülye....
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
ryori
senior tag
Na már csak egy dual channel sata és kész
-
tomic
addikt
Sejtettem hogy oda kellett volna biggyesztenem,hogy én sem tudom Ő mire használjamert jön valaki és lecsap a lasztira.
A lényeg annyi lett volna,hogy egy ekkora tárolóért soha nem adtam volna ki ekkora összeget.
Tehát mint mondtam is Én nem adtam volna ki ekkora összeget! Se a gyorsaságért sem a méretért! Így már érthetően fogalmaztam?
Azt hiszem elmondhatom,hogy majdnem a kezdetektől használok SSD-t,tehát tudom milyen előnyökkel jár szvsz....Az meg ugye megvan, hogy az ket kulonbozo dolog, hogy neked draga meg hogy penzkidobas?...
Mivel az életben minden relatív,ezért ezen a mondatodon eleve átsiklottam. -
GeryFlash
veterán
válasz Dr. Akula #11 üzenetére
3 év gari, ssdkhez mérten is korrekt sebesség, 13000Ft/125Gb, tényleg sz*r ajánlat Meg aztán olyan marha sok tucat 1 gigás SSD van...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Dr. Akula
félisten
X+. tucatSSD. Ugyanazok a paraméterek mint bármelyik másnak, a vezérlő meg nem ismert, lehet hogy csak egy Sandforce szintű vacak.
-
dabadab
titán
"Nyilván,bár nem tudod mire használom"
Te sem azt, hogy o mire az SSD-t. Abban viszont biztos vagy, hogy penzkidobas volt
"A lényeg annyi lett volna,hogy egy ekkora tárolóért soha nem adtam volna ki ekkora összeget."
Valoszinuleg o sem a tarhelyert, hanem a sebessegert fizetett. Az SSD-k (foleg az elejen) elsosorban az IOPS/Ft mutatoban vertek minden mast.
Az meg ugye megvan, hogy az ket kulonbozo dolog, hogy neked draga meg hogy penzkidobas?...[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
tomic
addikt
válasz |DavidWoody| #5 üzenetére
Nyilván,bár nem tudod mire használom.
A lényeg annyi lett volna,hogy egy ekkora tárolóért soha nem adtam volna ki ekkora összeget.Bármennyire is újdonság volt akkoriban,és mint minden ilyet meg kell fizetnie valakinek. Na de ez a valaki én nem lennék soha!CoDWaW07Már csak ilyen a számtech...
-
mekker
őstag
100 ezer környékén már 1TB-s SSD-t árulnak? Ráadásul a Mushkin azért elég nagy név a memógyártásban.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
CoDWaW07
őstag
Rögtön 1 TB-os modell, ezek nem sz*arral gurigáznak
tomic : Pár év múlva szerintem ugyanígy megmosolyogjuk ennek az árát, ha majd 1/10-e lesz kb a mostaninak Mint ahogy egy 130ezres VGA ára is lemegy pár éven belül●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
GeryFlash
veterán
Egész olcsó, 450-500ra tippeltem volna
-
TigerCat
nagyúr
Annak idején még 128.000 Ft-ért vettem a 128 GB-os OCZ Vertex Turbót. Ez ahhoz képest olcsó...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
ViZion
félisten
200 euro alatt már jó is lenne...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
F34R
nagyúr
Kecsegtetoen hangzatos neve van, a sok tucat SSD kozott vajon mennyire lesz piackepes?
Elobb samu, micron (crucial ) most pedig muskhin dobta be a legnagyobb taroloegysegeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest