- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Jó kis utazás lehetett. Én is szívesen kipróbálnám.
-
syC
addikt
Komoly túra! Egyszer kipróbálnám
-
Valty
aktív tag
válasz
gamerkiller #71 üzenetére
Sorry, a lóerős dolgot nem neked írtam, hanem valaki másnak, aki kérdezte, és a 400as kamionokat sem kötekedésből, hanem csak hirtelen az ugrott be
-
Voca
csendes tag
válasz
gamerkiller #75 üzenetére
Ponyva fel--> ember be, pár üveg ki-->helyére vmi súly miatt-->csomagolás vissza.
Persze, persze tudom... Deh olyan szép lenne.
-
Voca
csendes tag
Nem semmi lehetett!
Én is szívesen utazgatnék egy kicsit de az biztos hogy nem tudnám huzamosabb ideig ezt munkaszerűen csinálni.
Egy ilyen út után mennyi pihenőt kap a sofőr?bacardi? Ehh azt mondjuk könnyed lett volna megcsapolni.
-
nike_
addikt
Nagyon tetszik az írás!
Én egyszer már voltam Barcelonában, láttam az FCB stadiont is... Meg Angliában (London) voltam, de oda repülővel mentünk.
-
gamerkiller
senior tag
Kényelemben a bajnok szerintem a Scania, abból is a Topliner..
Stralist még nem volt szerencsém kipróbálni, de van egy Iveco-s fekete baseballsapkám..
Dafnak csak a váltója volt egy kicsit gagyi, lassú. Magnum nagyon sokáig a kedvencem volt, az volt az etalon, az ász.. De aztán kinőttem belőle, ma már annyira nem jön be.. Inkább a Scaniák..
Én eddig is azt mondtam hogy számít a lóerő, és amúgy járnak 400-as Volvok románba elég sokat, és mindig visszaértek ;)
(#67) bambano: Elírás volt, kösz!
(#69) bambano: Na hát ez zsír! Köszi, erre nem is gondoltam..
-
bambano
titán
Ha nem csal a memóriám, az a három országban álló ház Villon háza volt, és mindig abba a felébe menekült, amelyik országból éppen nem jöttek letartóztatni őt
-
bambano
titán
válasz
gamerkiller #61 üzenetére
A lóerő az nagyjából egy konstans szorozva a nyomatékkal szorozva a fordulatszámmal.
Magyarul tökteljesen mindegy.
-
bambano
titán
Legközelebb időnként nézzetek be a raktérbe, hogy mekkora hepaj van ott, ha 12 tonna hűtőt raktatok be és 15-öt ki
-
.bableWes
őstag
válasz
gamerkiller #61 üzenetére
én is azért érdeklödöm mert még nem ültem bennük. kérdezem a mestert
-
Valty
aktív tag
Nagyon jó írás, még több ilyet szeretnék, grat. hozzá
Bár senki nem kérdezte a véleményemet a kamionokról, de azért leírom mit gondolok:
kényelemben szvsz Volvo, Scania (esetleg Man), ami számomra verhetetlen. Igaz a Volvo-ban kicsi a hely, de a kényelem kárpótolA belső kialaktásában a Stralis mindent visz, mondjuk maga a kamion eléggé humusz, meg kemény is, viszont hely az van bőven.
Daf nem rossz, de szerintem lehetne jobb is
Na és a Magnum...hm...hát nekem nem jött be
Olyan érzésem volt, mintha hajóban ülnék, és még a cipőnek is külön hely kell a kabinban, mert nincs hol levetni
A lóerő meg azért igenis számít. Mondjuk könnyűsúllyal egyenes úton szvsz mindegy,bár ott is el kell egyszer indulni, de azért megnéznék egy 400-as Wabis kamiont, hogy mit kezd 24 tonnával a román dombokban
-
hfrankee
senior tag
válasz
gamerkiller #63 üzenetére
Hát ezt nem tudtam,bár nem csodálkozom mert a németek az kolbászország
A currywurst-ra azt hittem hogy currys a kóbász,de kiderült hogy a sima bratwurst,currys ketchuppal...
A kivilágitott autópályák komolyak,mi még akkor voltunk amikor MO. még sehol nem volt EU-s és flesh volt a tábla,hogy ez már Belgium,meg Hollandia....vám meg határ sehol -
hfrankee
senior tag
válasz
gamerkiller #38 üzenetére
Jó kis utibeszámoló,vmi hasonlot intéztem én is haverral 17 évesen, csak stoppal!
Nem bratwurst,az véletlenül?!
Jó pár évig éltem kint,csak azért kérdezem.... -
gamerkiller
senior tag
válasz
.bableWes #60 üzenetére
Azért had ne legyen már mind1 mekkora a lóerő..
Nem elhanyagolható..
Pl: Egy 410-es Daf-al voltam Svédbe, most ez a Man 440-es volt.. A nyomaték között nem sok különbség van ~50, de a man érezhetőbben jobb volt..
Nekem nincs szám hány féle kamionban, és hányszor ültem..
-
.bableWes
őstag
válasz
gamerkiller #59 üzenetére
elhiszem neked, csak én még ugye sose ültem kamionba pedig nagyon szeretnék. - vagyis 1x lehetöségem volt 1 volvo-ba beülni és megnézni, eltévedt 1 ukrán azt elmagyarazáztam mi merre hány méter, és közbe be kukkoltam. rohadt kényelmes volt -
a teljesitményét se azért kérdem h mennyi, mert mind1 hogy 440le vagy 640 inkább a nyomatéka érdekelne, mert itt az számit.
én a volvokat szeretem de nagyon, de attol más kamionnal is furikázgatnék. nagyon irigyillek
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
gamerkiller #55 üzenetére
Hát nem ártana valami már összehoznom mert így sose fogok ilyen túrában részt venni
-
.bableWes
őstag
válasz
gamerkiller #55 üzenetére
majd ha még 1x alkalmad nyillik a egy ilyen utra akkor élmény beszámolot pls
meg ha szabadna és lehet is kérni akkor a mocirol 1 képet löjj már! érdekelne, hogy milyen is
-
.bableWes
őstag
válasz
Quiksilver #50 üzenetére
azt a számot nem láttam, nem azt néztem
meg mellesleg a MAN kamionok nem a szivem csücskei, igaz attol mennék benne/vele 1-2 kört. nekem a volvo fh640 ami a szivem
-
gamerkiller
senior tag
Azt hiszem itt pont egy olyan utcába akart bevinni a GPS ahova még egy kisteherautó sem fért volna be..
(#49) .bableWes: Köszönöm szépen, örülök hogy tetszik!
(#50) Quiksilver: Így van! 440PS, és 12.000Cm2..
Bika kis gép volt, jól megy.. Mikorra tudsz szervezni egy kis szabit magadnak?
(#51) talmida: Terveim szerint még 3 év körülbelül..
(#52) Keldor papa: Úgy legyen..
Legalább te is átélnéd mindezt, kitudja az olasz kamionos megint ott állna a parkolóban..
Tudom hogy nem teljesen ismered meg az országot, nem is azt mondtam, csak abba nem adtam igazat hogy semennyire sem..
Nem tudom apu végzett e már Finn-be, majd holnap kiderül..
Hát nem tudom.. A francia lecsó ezen része nem jött be, véleményt pedig csak arról tudok alkotni amit már láttam, és kipróbáltam.. Portugáliáról? Van 500 kép, nem tudom lesz e róla valami.. Ezt a cikket is 3 hétig írtam kb, most megint biztosan nem kapnék címlapot.. Maximum majd csinálok egy galériát valahova..
(#53) Plumpy: Akkor az asszonykád volt..
(#54) Tolkarius: Nekem öröm!
-
Tolkarius
tag
Nagyon szép!
Szeretem az ilyen írásokat, ha már én nem tehetem ki a seggem jó látni h valaki igen és le is írja... kösz
-
Plumpy
aktív tag
Az lesz az, lépcsőn fel, szembe ajtón be, és ahogy belépsz szemben van 2 asztal. Jobbra Éva, aki egy Paranoid idegbeteg idősebb nő, jobbra meg a menyasszonykám...
Vagy Paranoidéva adta ki, vagy Barbi...
-
keIdor
titán
Nagyon jó írás, Gratulálok!
Télen most már én is elmegyek, nem lesz semmi dolgom, majd úgy intézem!
Kicsit Mace Winduval értek egyet. Más ha látod a párizsi belső körgyűrűből az Eiffel-tornyot, és más, ha alatta vagy, ha felmész, látod fél Párizst, megnézed a Diadalívet, elmész a Luvre-ba stb.
Tájakat sokat látsz, de a belvárosból keveset, szóval félig ismered meg az országot, sajnos sok minden kimarad, amit csak munkán kívül tudsz pótolni. (és kell is)Fateroddal mi újság, végzett már a Finneknél?
A Ratatoille-t ne írd le, előbb én még megkostolnám egy rendes Francia étteremben is, a konzerveket én utálom, mindegy mi van benne, szar az íze. Tele van nyomva mindenféle tartósítószerrel...
Csehországban az az üveg az bizony szemétnek számít, mert nem fog lebomlani egyhamar...
Furcsa az a körforgó, gondolom már Román, Bolgár zászló is kint volt csak a magyar nem... megmondom őszintén azon se lepődnék meg, ha arra járt volna egy magyar és elvitte volna magával a zászlót.
Portugáliáról lesz valami? Tudom nem te voltál, de csak olvasnék arról is valamit... Lisszaboni hídról van kép? (nem láttam még)
-
talmida
Közösségépítő
De jó egyeseknek, hogy ennyit utazhatnak!
Köszi a beszámolót!
Mikor mész egyedül?
-
.bableWes
őstag
elismerésem a cikkhez! nagyon jo még 1-2x el is olvasom.
csak nem értem a mondtad végén a végzödéseket. valahol .van valahol meg ..van én ...pontot ismerekilyenkor ugy tudlak irigyelni, én az ETS-be szaggattom a kilokat, te meg élöben. a MAN hány loerös? Ha mész volvo val majd 1x, akkor arrol lenne szabad kérni pár képet a belteréröl, müszerfal, ágy stb...
grat a cikhez még 1x
-
Killing
addikt
válasz
gamerkiller #47 üzenetére
Mi nem jött össze?
mod: Majd holnap válaszolok: [link]
-
Killing
addikt
válasz
gamerkiller #45 üzenetére
Kösz, belga táblám nekem is van, ennek az autópályának a másik felén készült.
Ahol Belgium tábla van kirakva. Van Bundesrepublik Deutschlandos is, de meghalt a memóriakártya, tehát nem tudom felrakni.
Az első kép nem tudom mit akar mondani.mod: Van még Belga autópálya kivilágítós képem is:
-
Killing
addikt
válasz
gamerkiller #42 üzenetére
Én általában előrejeleztem az országhatárt mobilhálózat kereséssel. Ha megtalálta a másikat, akkor már nem vagyunk messze.
De az is furcsa hogy az autópálya felhajtó kezdete Franciában van, a vége meg Belgában.
Arról a 3 országot átszelő utcáról van még képed?mod:
Most találtam országhatárral kapcsolatban:
A kolléga ilyen gazdag hogy külföldön mobilnettel tolja? Vagy külföldi sim-e is van?
-
gamerkiller
senior tag
Hát onnan már nem messze van Calais, szóval nem sokat tartózkodtál Franciában.Amúgy tényleg csak 2 vagy 3 tábla jelzi a Francia határt, nekem sem sikerült túl jó képet lőnöm róla..
(#40) V.Stryker: Köszönöm szépen, de azért remélem tudjátok hogy a rosszat nem írom le.. Nem minden arany ami fénylik, szóval ez az út sem volt probléma mentes... Semelyik nem az..
A spanyolok pedig tényleg nagyon nem sietnek, de marhára tetszik ahogy beszélnek..
(#41) lacy00: Örülök hogy elnyerte a tetszésedet..
-
lacy00
csendes tag
Nagyon tetszik, tényleg jók a képek, már olvasni is egy élmény volt, nem átélni..
-
V.Stryker
nagyúr
Jó írás. Egyszerű szóhasználat, de mégis leköt. Gratula. Jó magyar szokás szerint irigyellek.
A spanyolokon meg nem kell csodálkozni. Anyám ott él. Ő meséli,hogy amikor netet köttetett, akkor mondták, hogy mennek, de hogy mikor....amikor kedvük van. Délután persze csendes pihenő. Ablakot cseréltetett, amit itt egy nap alatt azt ott egy hétig csinálták. Mert megengedhetik maguknak ezt a kényelmet. No mindegy.
Oszt remélem a pultos lány elégedett a magyarral....
-
Killing
addikt
A Belga-Francia határt ugyan ott léptem át mint te.
Köd volt, nem láttam hogy hol a tábla, csak onnan tudtam hogy rá nézem a telefonom kijelzőjére, és megdöbbenve látom: OrangeF
Meg nekem Anglia volt az úticélom. -
AXisBOLD
addikt
JÓ írás, jó olvasni és közben a képeket nézegetni!
Grat!!!
-
JanR
addikt
Nagyon jo iras, bar az elejen mar a kolbasz lattan ehes lettem
-
gamerkiller
senior tag
Nem értem miért..
Nagyon sok városon keresztül mentem át, nagyon sok falun, nagyon sok embert, híres helyet láttam.. Nem tudjátok, de van amikor szinte könyörög magában az ember hogy jöjjön végre autópálya... A belógó fák, szűk utcák, szembejövő kamionok egy szűk utcában belógó fák alatt nem annyira jó érzés.. SŐŐŐT! Matrei In Ostirol.. Félelmetes.. Szép szép meg minden, csak a fékszag, a 3,80.-as alagutak, a fejed felett áteső vízesés és a melletted 1000 méter mély szakadék meg is tud ijeszteni..
Na! Akkor jól jönne az autópálya!
Vakegérke: Hát igen.. Igyekszem..
-
enddav
aktív tag
Szégyelld magad, szemetelsz, otthagyod és még később sem veszed fel, ejnye-bejnye.
-
szabage
tag
válasz
Mace Windu #2 üzenetére
Egy kicsit én is ezt érzem.
-
Vakegérke
félisten
A Birodalom Logisztikai Minisztere kitett magáért.
Jó volt egy kicsit utazgatni, ha csak képzeletben is. Köszi.
-
Remek írás,nagyon élveztem,szinte odaképzeltem magamat.irigyellek,utasként biztos remek buli.Remélem folytatod és lesz még további út.
Gratulálok az íráshoz és az úthoz is -
Findzs
addikt
príma beszámoló
kösziui: az az egy dolog nem tetszett, hogy szemeltetek a lecsóval meg a limonádéval
legalábbis csak ez a 2 dolog derült ki a ki tudja hány alkalomból -
gamerkiller
senior tag
válasz
Mace Windu #26 üzenetére
Kicsit furi lett volna ha én ugyanezt megcsinálom Normandiában nemde?
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
gamerkiller #25 üzenetére
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mace Windu #24 üzenetére
Az nem hó?
Noname: Hát azért egy idő után már hiányzik a ph!
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
,,no name" #23 üzenetére
Mamuszpapucsban a homokban? Beteges.
-
Kasza08
őstag
válasz
gamerkiller #18 üzenetére
Hány tonnát szállíthat egy ekkora kamion. Fateromnak csak 8,5 tonnás kamionja volt, ami 3-at szállíthatott összesen azt hiszem. De itt írsz 17 tonnákról, jézusom
-
gamerkiller
senior tag
-
Plumpy
aktív tag
Valószínű itt Jászberényben a menyasszonyom pakoltatta meg a gépeteket hűtővel, fent dolgozik a logisztikán...
El is küldtem neki a cikket, hogy lássa hoyg megy a kamionosok élete, miután elindultak tőlük...
-
gamerkiller
senior tag
válasz
,,no name" #12 üzenetére
Én vagyok a logout rendszeresített utibeszámolósa
Köszi!
(#13) Devid_81: Köszönöm szépen, tényleg jól esik az ilyen!
(#14) luw2win: Benzin semennyi..
Az út során pedig körülbelül 2.500 liter gázolaj fogyott.. Cég fizeti, autó kijött a normából, szal nekünk semennyibe
(#15) Kasza08: Köszi szépen neked is, és azt kell mondjam Barcelona gyönyörű szép. Az emberek mosolyognak, egy éjszakát töltöttem ott de teljesen megfogott a hely hangulata.. A raggae énekesek énekelnek az utcán, táncolnak az emberek körülöttük.. Jó volt..
(#16) zuchy:
(#17) Mr.Csizmás: Francia lecsó behozatalt vállalok!
Menni fog privát, most megyek ebédelni!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #8 üzenetére
Ha hozol az tényleg jó lenne, jól megfizetném...PM plz, ha vállalod
-
zuchy
őstag
Szép írás, meg kell hogy mondjam, irigyellek.
-
Kasza08
őstag
Azanyámhéccencségit! De jó, visszaadtad az utazós blogot, amivel jöttél.
Pontosabban nem jöttél, de most kaptam én is tőled egyet. Nagyon tetszik, eszméletlen jó írás lett. Sajnos én Barcelona felett csak elrepültem, így még annyira se mondhatom, hogy voltam Barcelonában, mint te.
Pedig nagyon szeretnék elmenni oda, a kedvenc csapatom az FCB
Kicsit részese is voltam az írásnak, én apum is kamionos volt, én is elkísértem pár útján. És a legjobban a papír munkát utáltam. Mindig töltögetni az a k..va CMR-t, meg mielőtt elindulsz, mikor indulnál, mindig van papír. Német anyanyelvű államokból pedig a kedvencem a zsömle és a bécsi szelet. Na szóval, ilyeneket eszembe juttattál, ezért nagy köszönet jár!
Gratulálok a cikkhez, még sok ilyet!Jah, és én vagyok a 9-ig, igaz én csak utána láttam, mikor behúztad itt a népet a csőbe
De tényleg jópofa (annyira, hogy ezt elsajátítom én is)
-
luw2win
őstag
válasz
gamerkiller #8 üzenetére
Én meg a 8.
Mégcsak a képeket lapozgattam végig, de este midnenféleképpen elolvasom.
Lehet benne van az írásban de ilyenkor mennyi a benzin?
grat az úthoz és az íráshoz -
Devid_81
félisten
Aztanemjojat!
Nem semmi helyeken voltal, az iras is remek, kepek is jok! -
gamerkiller
senior tag
válasz
Quiksilver #9 üzenetére
Köszi szépen neked is!
Csak már a tiédet olvasnám...
Sajnálom hogy nem jött össze..
(#10) Badman 4ever:
-
Badman 4ever
őstag
Ejha, szép "kis" kirándulás.
-
Quiksilver
aktív tag
Ismét egy remek beszámolót olvashatunk tőled..grat
-
gamerkiller
senior tag
Köszi szépen! A pálya tényleg jól néz ki, bár sajnos a fényképezéshez már későn vettem észre!
(#2) Mace Windu: Azért ezzel mégsem értek egyet.. Teljesen nem is, de valamilyen szinten megismered az országot, az embereket, a kultúrát, mert benne élsz addig amíg ott vagy, stb.. Nagyon sok minden olyan dolgot látsz még így is hogy elmondhasd nem minden nap megy el arra magyar... Amúgy nem 90%, kb 60..
(#3) Mr.Csizmás: Köszike!
Amúgy tényleg nagyon rossz.. Paprika szinte semmi nem volt benne.. Hozatok neked szívesen, nem nagy összeg, 70eurócent 800gr-os kiszerelésben!
(#4) Narancs: Te vagy a 7. aki benézte..
(#7) Fortissimus: Azám!
Köszi hogy elolvastad!
Racecam: Köszönöm neked is!
-
Fortissimus
őstag
szep kis tura
-
Narancs
őstag
gamerkiller
(* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)Ezek szerint több beszámoló nem lesz...
-
Mr.Csizmás
titán
óóó, ez jó
elolvastam gyorsan, csinálok egy kis tortellini con `a formaggit, aztán mégegyszer átolvasom alaposabban.
Ratatouille - jól megszívtad
- csak a filmcímben lecsó, amúgy rakott padlizsános zöldségtál átsütve, vagy főzött variánsa...lényeg a padlizsán, és a sok zöldség/fűszer, de lényeg, hogy a paprika ne legyen sok.
szóval jó írás.
ratatouillet legközelebb hozhatsz nekem, kifizetem
-
Mace Windu
csendes tag
Az ok, hogy szép hosszú út, és szép a beszámoló, de azt tudd, hogy az ilyen utazásokkal semennyire nem ismered meg az országot. Maximum csak az autópályáit.
Ennek ellenére tényleg szép írás, a képek is jók, csak olyan rossz volt a szívemnek látni, hogy az országok fotói 90%ban az autópályán készültek. Ha lesz időd/pénzed mindenképp pótold munkán kívül is az utazásokat majd, úgy az igazi!
-
atike
nagyúr
Nem semmi mekkora út! Jó kis írás... Tartalmas. Tetszenek a fotók is. A 24 órás pályát na azt én is szívesen megnéztem volna. A kis Ferrari meg külön bejön! Gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Voltam Északon, nyugaton, keleten, most megnéztem milyen Dél..
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest