- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Azanyámhéccencségit! De jó, visszaadtad az utazós blogot, amivel jöttél.
Pontosabban nem jöttél, de most kaptam én is tőled egyet. Nagyon tetszik, eszméletlen jó írás lett. Sajnos én Barcelona felett csak elrepültem, így még annyira se mondhatom, hogy voltam Barcelonában, mint te.
Pedig nagyon szeretnék elmenni oda, a kedvenc csapatom az FCB
Kicsit részese is voltam az írásnak, én apum is kamionos volt, én is elkísértem pár útján. És a legjobban a papír munkát utáltam. Mindig töltögetni az a k..va CMR-t, meg mielőtt elindulsz, mikor indulnál, mindig van papír. Német anyanyelvű államokból pedig a kedvencem a zsömle és a bécsi szelet. Na szóval, ilyeneket eszembe juttattál, ezért nagy köszönet jár!
Gratulálok a cikkhez, még sok ilyet!Jah, és én vagyok a 9-ig, igaz én csak utána láttam, mikor behúztad itt a népet a csőbe
De tényleg jópofa (annyira, hogy ezt elsajátítom én is)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Voltam Északon, nyugaton, keleten, most megnéztem milyen Dél..
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest