Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napkollektor - csak úgy
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Ez kb 10 éves sztori, az öcsém, meg a kuzin kb 16-19 éves lehetett.
Jellemző vagy sem, előfordul, hogy valakinek a hallástartománya egy kicsit feljebb csúszik az átlaghoz képest. Azért gondolom, hogy a tartomány csúszott fel, mert a 20-30hz környéki hangokat meg jóval gyengébben hallották az átlagoshoz képest is.És tuti nem 15-16khz-ekről van szó, mert én 20khz-ig jól hallok, és nem hallottam a sípolást, ami meg őket idegesítette.
-
GuMipOkE
senior tag
Azért nekem a 0,01% kevésnek tűnik. Az öcsém kb 21,5-22khz-ig hall, az unokatesóm kb 23khz, talán picit fölötte. Nekem csak 20khz a határ, viszont cserébe a mélyeket jobban hallom.
Az unokatesóm a denevérek hangjait elég jól hallja. Amikor én hallom, azokra azt mondja, hogy azok csak a a legmélyebb hangjai. És nem kamuzik a srác, ki lehet mérni a fülét...
Az én előnyöm velük szembe, hogy egyes elektromos készülékeknek (TV, rádió...stb.) időnként van 20khz fölött egy sípoló hangjuk, amit én nem hallok, de ők igen, különösen az unokatesóm, és kikészíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest