Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz #56474624 #283 üzenetére

"De ha feljebb is lépek, akkor is mindig meglesz a maga hátránya az LP-nek is a CD-vel szemben: mégpedig az, hogy nem zajtalan."

Kinek mi a zajtalanság... Ezt is írtam már. Kérlek ne csak write only módban kommentelj! (#211) GerykO hozzászólásomban már egyszer leírtam. Ajánlom, magam, alás szolgája! :R

"Hanghűség észleléshez fűződő viszonyáról meg annyit, hogy nem egy jó zenészt ismerek, aki otthon minihifin hallgat zenét."

(#252) GerykO Második off. rész. Ajánlom a read+think, after write mode-ot a topik érdemi használatához.

Én is találkoztam már igényes prostival, meg igénytelennel, hidd el, mind a kettő prosti volt. ;] :W
    Sosem voltam rászorulva ilyen szolgáltatásokra, viszont havert befizettük volna egy körre, de ki se mert szállni a kocsiból. :O Pedig milyen édesen csalogatta a kis fogatlan, és milyen jó felvétel lehetett volna belőle. ;] Szerintem attól ijedt meg a srác, amikor egy hasonlatban homlokhorpadással fenyegették meg. :DD

Komolyan ilyen dolgokon szeretnél lovagolni? Ne vedd az életet túl komolyan, úgyis belehalsz... ;) :P ;]

(#285) Auratech: :K Itt egy példa: (#283) Ba cy lus: "mert mondjuk van egy időszakom, amikor egymás után többször" Rongyosra koptatja, mint tini a Baywatchot. :DD Vagy az a faktoriális az marginálisan megváltoztatja a mondat jelentését? Ne egy speciális esetet vegyél alapul. Ha lenne 100 LP-d, és mindegyiket szeretnéd, elvégre azért adtál ki érte sok pénzt, akkor nem egyet hallgatnál sokszor... Vagy ez is logikátlan feltevés? Vagy csóró vagy és, "ha nincs ló, jó a szamár is" elv alapján élsz? Persze struccpolitika, csak vigyázz, nehogy úgy járj mint az Armageddon-ban, hogy épp egy ferritrétegen landolsz, mert az fájdalmas lesz. :P
    Vagy te milyenre gondoltál?

Új hozzászólás Aktív témák