- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Ez szerintem nem kérdés. Kell, és a minőség/felbontás növekedésével egyre inkább kelleni fog, mert tovább fog nőni a tárhelyigény. Lassan már majd mobilokkal is 4K videókat meg 20 megapixeles képeket lehet készíteni (a minősége, és így az értelme persze erősen megkérdőjelezhető), szóval igény idővel mindneképp lesz ezekre.
Az már más kérdés, hogy még nagyon sokáig nem lesz egy átlagos gépben >10 terás HDD.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
djculture
félisten
Nemsokáig, játékok méretei is bedurvultak. 40-50 gigás játékok jönnek állandóan. Tavaly még én is elvoltam 500 gigával, idén az már idegesítővé vált hogy sosincs helyem
Persze aki fényévente vesz egy játékot vagy csak netezik annak elég egy 128-as ssd is magába a gépbe, egyáltalán minek vinyó[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest