Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nekrasov újonc válasz  105kacsa

üzenetére 105kacsa

üzenetéreSzia! Nekem is nagyon tetszene ez a minimalista irány! És persze a frissítési ötletek nálam is +1  Kíváncsiságból letöltöttem a romod alapjára épülő MSB legújabb változatát, és winrarral belenéztem mik vannak benne, amik törölhetők. Szerintem is fölösleges a csicsás animáció.. elég egy piros vagy letisztult kék! motorola logó betöltéskor, nem pedig egy 5MB-os csilivili valami. A media mappában nagyon sok a fölösleges hang, camera fókusz stb., itt minél kevesebb csengőhangot 1-2 ébresztő hangot, meg egy notifications hangot hagynék csak meg. A system\framework\framework-res.apk -ban például van egy 1MB-os csengőhang ... Minek? Találtam még olyan mappákat amikben a fileok több nyelven is megvannak, szerintem bőven elég lenne egy angol meg magyar verzió a francia spanyol stb. fölösleges  Az appoknál talán a pico tts-t ami indokolatlan.. de majd titániummal mindenki kipucolja magának  Ha ezek zömét biztonságosan lehetne törölni, akkor lefele kerekítve is 20 MB-tal lehetne könnyebb a mod  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Battlefield 6
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megnéztem a linket és a mokee romnak jött valami frissítése pont
 Megnéztem a linket és a mokee romnak jött valami frissítése pont