Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok!
105Kacsa, volna egy olyan kérdésem, mivel másabb ez a rom az korábbi verzióhoz képest (revised), mert véletlen azt telepítettem de semmi gondom azzal se, és úgy tűnik minden müxik?
Köszi a választ előre is...Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni , hogy a legördülő fenti sávnál ahol a gyorsfunkciók elérhetők, ennél sehogy se tudom személyre szabni..(csak ha belépek az egész képernyős bővitett funkciókba)..a fényerő mellett van a repülő üzemmód is és párszor már sikerült mellényúlni.....ami kicsit idegesítő.....a mark speed boostnál simán lehetett variálni a sorrendet, sőt ott kifejezetten tetszett a jobbra balra görgetés funkció..? A másik gondom, hogy a közelség érzékelő nem mindig kapcsolja ki a kijelzőt, így sikerült is már uninstalálnom egy app-ot telefonálás közben arra valami orvosság?
Illetve még egy dolgot vettem észre, hogy hiába van beállítva a kijelző kikapcsolása 30mp-re vagy 15mp-re , nem kapcsolja le a kijelzőt csak a power gombra felül....???
Köszi ha valaki tudd segíteni...Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Pimpa78
csendes tag
-
Pimpa78
csendes tag
Szia Kacsa!
Ha már véletlenül feltelepítettem a síma revised-ot, ha jól értelmezem a leírást akkor a 2.0-át csak RSD vel tudom felrakni az alapoktól? nem lehet a hagyományos egyszerűbb módon?? Igazándiból az alapoktól még nem telepítettem...
Köszi a választ...[ Szerkesztve ]
Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Pimpa78
csendes tag
Szia Kacsa!
Ha már feltettem a sima revised-ot( igaz figyelmetlenség miatt a 2.0 helyett), akkor erről a romról csak RSD-vel tudok váltani más romra(a touch-os recovery miatt?)
Igazándiból tetszik a rom de az akksit 1 nap alatt leszívja és ez kicsit zavar. Kicsit eltántorít a dolog h, a jobb akksi idővel rendelkező 2.0-t csak az alapoktól tudom újrarakni a leírásod szerint..
Ez érvényes akkor is ha szeretnék kipróbálni egy 7.2 es romot is?
Vagy esetleg van vmi ötleted amivel növelni tudom az akku időt legalább másfél napig?
Előre is köszi a választ.Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Pimpa78
csendes tag
válasz 105kacsa #116 üzenetére
Szia Kacsa,! Annyi kérdésem lenne még a 2.0 telepítése előtt, hogy kell e előtte ext4-ext3 formázás, vagy csak a leírás alapján?
A Másik,hogy a 2.0-ba ugye már nem Team Win Recovery van már tehát ha később cserélni szeretnék akkor ne kelljen előről kezdeni mindent?
Köszi a választ?Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Pimpa78
csendes tag
-
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudok app. frissítést törölni? Az új skype-ot nem lehet kihangosítani ,meg jobban is tetszett az előző???
Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Pimpa78
csendes tag
válasz 105kacsa #148 üzenetére
Szia Kacsa!
Tudnál abban segíteni hogy a3betűsnavigácóm miért lép ki magától néhány napja???
Már eltávolítottam a legutóbb telepített app.-okat, már megcsináltam a wipe-okat sőt újratelepítettem a navit is( még más verziószámút is, de ugyanúgy kb. öt sec. után kilép... Az érdekesség az hogy előtte tökéletesen ment....4 napja... Esetleg a rom gerjeszti ezt a hibát....? gőzöm sincs....
Köszi a választ előre...Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Pimpa78
csendes tag
Szia Kacsa! Idestova 3 hónapja használom a 3.0-t, eddig semmi gond nem volt de mostanában csinál olyat hogy egyik pillanatról a másikra kilép a böngészőből(semmi üzenet, hogy az alkalmazás leállt vagy valami...kidobb a főképernyőre).... ugyanezt csinálja a dolphin böngészővel is, így gondolom nem a beépített böngészővel lehet gond. Próbáltam a gyosítótárakat üríteni de semmi változás.. Valami ötlet?
Köszi előre is a segítséget:
PimpaOneplus 6 és a nap indulhat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest