- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmustang
csendes tag
Sziasztok!
A mai nappal a rom meghasalt nálam, reggel be akartam kapcsolni és a pulzál a M embléma, chast töröltem nem segített! -
fmustang
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy azt belehet állítani valahogy, hogy jelezze a fülhalgatót?
Kösz! -
szaporv
tag
Azt tudja valaki, hogy egyszer kétszer miért csinálja azt amikor elmegy a térerő akkor újra kéri a pin kódot?
Egyébként mindenkinek merem ajánlani, gyors, remekül személyre szabható!
-
szaporv
tag
Szia!
MSB 4.2.2.20130422.Revised, Revised 2.0 , Revised 3.0 Defy/Defyplus ezt a ROM-ot telepíthetem egy olyan telefonra amin jelenleg CM7-es rom van?
Ha igen akkor nyugodtan csinálhatom az alább(általad) leírtakkal?
MSB 4.2.2 revised 2.0 2013.06.23 Leírás frissítve (cpu vsel értékek növelése) 2013.07.09
Gapps beépítve,magyar nyelven indul,felesleges dolgok eltávolítva.
Ajánlott telepítés:
-Navigate to Recovery>> Custom Recovery-Wipe Data/Factory Reset
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Install zip from sdcard.MSB 4.2.2 revised
- Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Reboot system now
Előre is köszönöm!
Üdv.: Viktor
-
Jhnny86
csendes tag
Szeretném kipróbálni az MSB 3.0-án az 1300 MHzet. Kacsa melyik vsel értékeket javaslod defy+on és a fogyasztáson kívül van olyan ami miatt nem ajánlnád az 1300at?
-
Kroni1
veterán
válasz
kolesdigt #188 üzenetére
Vagy hangerő le gombot nyomogasd inditás után és belépve a recoverybe a cpu settingsnél vsel értékekhez adj + egy két értékkel nagyobbat ha a wipe sem segit. Nekem ez volt, és igy elindult.
Amugy nekem kb. egy-két hónapig tökéletesen ment a 3.0 aztán egyszercsak bekapcsolt állapotban elment minden és utána sehogy se indult el, csak a logo.. Akármit csináltam, wipe, +vsel semmi. Most visszatettem a 2.3.7-et, azzal megint hibátlan. Nem tom mi volt, de majd felrakom megint remélem nem lesz hasonló..
-
kolesdigt
csendes tag
Sziasztok!
Most telepítem (remélem) a Revised 3.0-át, de már eltelt egy óra és még mindig csak a motorola animáció fut és zölden ég az állapotjelző led. Wiui volt fent előtte (kb. 2 éves) 2.3.7-es androiddal, de már kezdte megadni magát, szóval úgy döntöttem csere. A leírás alapján cselekedtem és türelmesen várom, hogy legyen valami, de azért ezt az időt már sokallom a felállási időnek.
Más is tapasztalt hasonlót vagy esetleg ötlet hogy mit tegyek?
Előre is köszi:
Köles -
B_I_G
tag
Egy egyszerű újraindítás után megrekedt a motorola logónál és nem moccant....zöld led nem tünt el, pár akku ki-be után töröltem a cache-t de az sem segített...aztán egyszerűen ráinstalláltam a zipet megint, hátha megjavítja, de nem...kénytelen voltam factory resetet és utána a zipet és elsőre indul.
ilyenkor mi a fenét kéne csinálni? kéthetes játékmentésem ment a kukába :/
-
RETRO-G
tag
Sziasztok!
Mennyire éri meg rev 2.0-ról rev 3.0-ra váltani? A kettessel is nagyon elégedett vagyok, egyedül a Bluetooth kihangosítóval van problémám, mivel nem tudok vele telefonálni...Ez megoldódott az új verzióban?
Köszi
R-G -
Zolás
addikt
Valahogy megoldható hogy roaming közben lássam a netkapcsolat típusát? Most csak az R betűt mutatja, nekem az kellene hogy H vagy 3g vagyis ezek a jelek.
-
Kroni1
veterán
válasz
zojjektum #176 üzenetére
Meg nem volt lelki erom ujra megprobalni, de akkor vszleg a vsel ertekek lesznek tul alacsonyak nekem is.. amikor feltettem a 3.0-at utana bele lehet lepni a recoverybe hogy magasabb vselt adhassak meg ugye?! Vagy ezeket mar a romban kene atirni es utana a modositott ertekekkel kellene felrakni?!
-
menalcas
őstag
Meg tudja valaki mondani miért nem tudok sms-eket fogadni
-
Medvegyelev
csendes tag
Az hogy odexesek az app-ok az miért jó? Ha törölném az odexeket csökkenthetném a rom méretét 8 MB-tal!
Ha a boot animációnál törlöm a képeket vagy másra cserélem az hibát okoz?
-
gacsoi
senior tag
Urak !
Ha 2.2 van most fent, akkor rds -el kell kezdeni?? -
Crondore
tag
20,30,52,64, nekem ezekkel a feszekkel megy stabilan a 3.0 -ás egyébként nálam érzetre jobbnak/gyorsabbnak tűnik...
-
Kroni1
veterán
Hát érdekes.. nekem a piros motorola logo eltűnik utána fekete képernyő egy ideig, (3.0 esetén zölden világit a led, 2.0 esetén meg pirosan) és ujraindulás után ugyanez előlről..
A rootolt 2.3.6-os romot az 5.7-es RSD lite-al tettem fel frissen minden esetben, utána 2ndinit 2.3 és az ajánlott telepítés.. Valami gond van de mi lehet az? Ez valami egyedi dolog nálam?
-
Kroni1
veterán
Ok köszi, előbb custom recovery-ben probáltam, a cwm van fent. (Stable nincs csak custom és stock). még1x nekifutok, ha megint nem jó akkor megpróbálom feltenni a revised 2.0-t. Abban van google apps vagy ahhoz kell külön azt is feltenni?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Defy+ Rootolt 2.3.6-os romra szeretném feltenni a revised 3.0-t. Feltettem a 2.3-as 2ndinit progit, utána ahogy az ajánlott telepítésnél irtad wipe d/f, cache, dalvik, utána install és végül ismét cache és dalvik wipe-ot csináltam, de nekem bootloop van. Mi lehet a baj?
-
dh66e
veterán
Köszönöm a munkáidat sok sikert az atrixhoz.
Annyi csak a kérdésem hogy MSB 2.0-ról frissítenék csak a zip-et felrakom és kész is vagy kell valamit még csinálnom az ajánlott telepítés melett? -
drunkyboy
aktív tag
válasz
105kacsa #154 üzenetére
Akkor talán az új verzióban már jó lesz hamarosan...
Addig ellavírozok egy froyoval, mert sajnos a navigációmhoz kell az imei szám.Viszont jobban bosszant az autós kihangosítós hiba bluetooth-on keresztül, ami a jellybean rendszer bugja, már a 4.1-ben is benn volt, és máig nem javították ki. Persze froyoval ez is működik
-
drunkyboy
aktív tag
Telepítés óta eltűnt az IMEI számom. Egy gyári efs telepítés után ismét megvan, de hogyan tudnám úgy megoldani, hogy megmaradjon a 2.0-ás romban is?
-
Pimpa78
csendes tag
válasz
105kacsa #148 üzenetére
Szia Kacsa!
Tudnál abban segíteni hogy a3betűsnavigácóm miért lép ki magától néhány napja???
Már eltávolítottam a legutóbb telepített app.-okat, már megcsináltam a wipe-okat sőt újratelepítettem a navit is( még más verziószámút is, de ugyanúgy kb. öt sec. után kilép... Az érdekesség az hogy előtte tökéletesen ment....4 napja... Esetleg a rom gerjeszti ezt a hibát....? gőzöm sincs....
Köszi a választ előre... -
105kacsa
őstag
válasz
Medvegyelev #145 üzenetére
Lehetséges.A bootanimáció az marad( zavaró a fekete képernyő)
-
dh66e
veterán
Szia!
Nem töröltem semmit sem,azokat sem amiket te leírtál,szóval szűz a rom.Most per pill 3nap 17 óra üzem idővel még mindig van 16% az aksiban,de alig telefonáltam navi,net sem volt mert melóztam végig.
Más:
3napja elszált az egyik ledem ma pedig a másik nálatok is produkál ilyet?.Pimpa78:
Hosszan rányomsz az appra és kiválasztod a törlést.
RETRO:
Már én is feltettem volna ha lehetne de nem fog menni.
-
RETRO-G
tag
Sziasztok!
Megoldható a 720p videófelvétel ezzel a rommal? Ha igen, akkor hogyan? Defy+-t használok. -
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudok app. frissítést törölni? Az új skype-ot nem lehet kihangosítani ,meg jobban is tetszett az előző???
-
dh66e
veterán
Az én tapasztalataim.
Nekem is zabált ez a rom az appok miatt le is mondtam mindről nem kísérletezgettem vele egyedül a navit hagytam fent.Azóta telefonálás mellett(nem non stop) ha navizok 2 napot elmegy ha nem navizok 3-at ébresztőt mindig használom.Ennek a romnak van létjogosultsága ez nyugodtan kijelenthető nem szabad megállni a fejlesztésével-vagy butításával, kinek hogy tettszik.
Egyedül a fényképező ami nem jött be rajta néha csinál olyan képeket hogy el sem hiszem és a fényképező beállítása-kezelése sem az én vágyaim netovábbja ha ez tudna kényelmesebben működni akkor nem is kell (sokkal) jobb rom nekem. -
zolnagy
őstag
Ez milyen app? Nekem is mintha sokat fogyasztana. 1,5 órája vettem le töltőröl és már 85%.
Más gondom az, hogy cpu spy szerint csak az alap 300, 600, 800, 1000 MHz használja, pedig bolt menüben engedélyezve van 1200 is. Gyári menüben a teljesítménynél viszont látszik, hogy a max 1200. Most akkor mi az igazság? -
drunkyboy
aktív tag
Most egy ideje már használom az új romot. Eddig majdnem minden jól működik, sikerült majdnem minden beállítást megtalálni.
A processzort nekem is feljebb kell állítani, mert nagyobb terhelés alatt (pl youtube lejátszás) újraindul. Amúgy ha megy a youtube, az akksit nagyon leszívja (45%-ról kb 10 perc alatt ment 15%-ra). Normál használat közben viszont nagyon jól bírja (legalább két nap, még több telefonálás mellett is).
A nagyobb problémám, hogy a régi rom jól működött az autós bluetooth-os kihangosítóval (a két eszköz párosítva, hívásnál az autóhangszóróból jött a hang normálisan, a defyből nem, és a külső mikrofon is rendesen érzékelt).
Most viszont kihangosításnál az autóhangszóró valami földöntúli hangon torzít, és a beszédemet sem lehet hallani a hívott félnél. Ehhez van valami beállítás? Már állítgattam a hangnál is, a bluetooth beállításoknál is (bár itt nincs sok lehetőség), de semmi változás. Ja és mindegy, hogy dokkolóba teszem, vagy nem, az eredmény ugyanaz. -
Nekrasov
újonc
válasz
105kacsa #118 üzenetére
Szia! Nekem is nagyon tetszene ez a minimalista irány! És persze a frissítési ötletek nálam is +1
Kíváncsiságból letöltöttem a romod alapjára épülő MSB legújabb változatát, és winrarral belenéztem mik vannak benne, amik törölhetők.
Szerintem is fölösleges a csicsás animáció.. elég egy piros vagy letisztult kék! motorola logó betöltéskor, nem pedig egy 5MB-os csilivili valami.
A media mappában nagyon sok a fölösleges hang, camera fókusz stb., itt minél kevesebb csengőhangot 1-2 ébresztő hangot, meg egy notifications hangot hagynék csak meg.
A system\framework\framework-res.apk -ban például van egy 1MB-os csengőhang ... Minek?
Találtam még olyan mappákat amikben a fileok több nyelven is megvannak, szerintem bőven elég lenne egy angol meg magyar verzió a francia spanyol stb. fölösleges
Az appoknál talán a pico tts-t ami indokolatlan.. de majd titániummal mindenki kipucolja magának
Ha ezek zömét biztonságosan lehetne törölni, akkor lefele kerekítve is 20 MB-tal lehetne könnyebb a mod
-
Pimpa78
csendes tag
válasz
105kacsa #116 üzenetére
Szia Kacsa,! Annyi kérdésem lenne még a 2.0 telepítése előtt, hogy kell e előtte ext4-ext3 formázás, vagy csak a leírás alapján?
A Másik,hogy a 2.0-ba ugye már nem Team Win Recovery van már tehát ha később cserélni szeretnék akkor ne kelljen előről kezdeni mindent?
Köszi a választ? -
Mou
újonc
Hello, szeretném megkérdezni, hogy lehet abban reménykedni, hogy 1-2 hét vagy hónap múlva lesz 3.0ás verzió?
Mert ez a Rom szerintem sokunknak kitartana majd a következő telefonunkig
A hozzászólásokat és tapasztalatokat átolvasva a fontosabb ötletek:
- vsl értékek javítása +1-gyel?
- a néha újraindításoknál felbukkanó kínai felíratot okozó app? kiiktatása
- Quarx frissítései
- indulásnál ugyan ilyen minimalista de kék motorola logó
- felesleges hangok pl: camera hang törlése a media mappából
- a valóban felesleges appok törlése pl: segítség 1 segítség 2Bizakodok, hogy lesz rá időd Kacsa
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Feltenném a 2.0-t, de félek nálam is ujraindulgatás lesz az alacsony vsel értékek miatt. Ha igy lesz akkor hogyan tudom azt feljebb állítani? Van ilyen lehetőség a rom-ban, vagy le kell hozzá szedni valami progit?
-
tomlac14
tag
tetszik a rom eddig, de többször is újraindult ma már. ez miért van? tényleg a vsel értékek okozzák? van vmi ajánlott minimum/maximum érték?
-
Pimpa78
csendes tag
Szia Kacsa!
Ha már feltettem a sima revised-ot( igaz figyelmetlenség miatt a 2.0 helyett), akkor erről a romról csak RSD-vel tudok váltani más romra(a touch-os recovery miatt?)
Igazándiból tetszik a rom de az akksit 1 nap alatt leszívja és ez kicsit zavar. Kicsit eltántorít a dolog h, a jobb akksi idővel rendelkező 2.0-t csak az alapoktól tudom újrarakni a leírásod szerint..
Ez érvényes akkor is ha szeretnék kipróbálni egy 7.2 es romot is?
Vagy esetleg van vmi ötleted amivel növelni tudom az akku időt legalább másfél napig?
Előre is köszi a választ. -
fmustang
csendes tag
Meg nem tudom, hogy az értesítési sávban miért jelenik meg néha valami kínai szöveg, amit nem tudsz törölni, csak ha rányomsz, akkor meg a netre menne fel, amit nem hagytam neki mondjuk, mert nem volt hozzá nagy bizalmam!
Ezeket leszámítva nagyon jó rom köszönöm szépen a munkádat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest