- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmustang
csendes tag
Sziasztok!
Be lehet állítani a romban, hogy hívás közben a hívás időt másodperc alapon mutassa, ne perc alapon!
Üdv! -
gacsoi
senior tag
Valószínűleg csak valami elrontott beállítás, de nállam hívás közben néha rezeg a telefon, és mire lerakom, a beállítási menűvel fogad a képernyő. Pedíg ha a fülemhez emelem, elméletileg a képernyő lealszik.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
drunkyboy #96 üzenetére
Sikerült végre három leírás alapján összehoznom, nagyon köszönöm a segítséget.
Megy a sima, régi Defy-n is, bár először valami gond volt a google folyamattal (mindig hibaüzenetet írt), de egy reboot megoldotta a problémát.
Ezt a rendszert még nem ismerem, ezért kérdem, van benn a kedvenc névjegyeken kívül leggyakrabban hívottak listája is? -
drunkyboy
aktív tag
Most álltam neki telepíteni, az előkészületek rendben, a zip az sd kártya gyökerében. A system recoveryben vagyok, addig megvan minden, hogy wipe cache partition. A következő lenne a Go down to advanced, na ez nincs a menüben, viszont itt van egy apply sdcard:update.zip. Ha erre megyek, akkor sem jó, valami hibát ír. Hogyan tovább?
-
Jhnny86
csendes tag
A Dev tools is törölhető
Innen az info
-
Jhnny86
csendes tag
Inkább leírom miket hagytam bent
Alk. szolgáltató keresése
Android rendszer
Android billentyűzet
Apex Launcher
Beállítások
Beállítástároló
Bluetooth-megosztás
Címtár
Csomaghozzáférés-segéd
Csomagtelepítő
Defy Settings
Dev Tools
Fájlkezelő
Fiókkezelő
Fm Radio
FM RadioService
Fused Location -- ez nem tudom még mi
Galéria
Google Play Áruház -- fagyasztom aztán havonta 1x kioldom ha vlmit letöltök vagy frissítek
Google Szolgáltatások keresése -- szintén fagyasztom és kioldom mert kell az Áruházhoz
Hálózati hely
Hitelesítő adatok tárolója
HWA
Letöltéskezelő
Mediatároló
Naptár
Naptár tárolása
Névjegytár
Óra
Permissions Manager
Rendszer UI
Számológép
Tanúsítványtelepítő
Telefon
Telefonos/üzenet-tárhely
Üzenetek
Zseblámpa
Hangrögzítő -- tiltva hátha kell 1xHáttereket töröltem mert én sima feketét használok vagy néha fényképet
-
Pimpa78
csendes tag
Szia Kacsa!
Ha már véletlenül feltelepítettem a síma revised-ot, ha jól értelmezem a leírást akkor a 2.0-át csak RSD vel tudom felrakni az alapoktól?nem lehet a hagyományos egyszerűbb módon?? Igazándiból az alapoktól még nem telepítettem...
Köszi a választ... -
Jhnny86
csendes tag
WR 2.1: kb 100MB (én sok csengőhangot törlök telepítés elött) hajszálnyival, de gyorsabbnak érzem az MSB-nél, a menürendszere nagyon szokatlan a CM10hez képest, fogyasztás egy nap után érzetre ugyan olyannak mondható mint az MSB-é, félő, hogy nem minden app települ fel. Pl az új Opera?
MSB: kb 170MB, eleinte eldobta a hálózatot valamiért :S , ha a WIFI be van kapcsolva akkor nem tudok mellette laptopozni ez quarx frissítése miatt van már olvastam róla, és sajnos nálam állandó hiba, a fogyasztás nagyon jó, a menürendszer könnyen megszokható és szerethető
, kb 20 appot töröltem a titaniummal azóta sokat gyorsult és újból visszaraktam főleg azért mert ezt szoktam meg
Még hátránynak az MSB-hez hozzáfűzném, hogy kacsa már nem biztos, hogy akarja frissíteni pedig jó lenne meggyőzni, hogy 2-3 havonta ránézzen még
-
dh66e
veterán
Ezek a gyári vsel értékek?
19
32
48
62 -
R19
senior tag
Bootmenü ->tools -> File system tools -> Format DATA and CACHE to ext3.
Itt befog fagyni a telefon, vársz egy picit, és vissza fog dobni a bootmenübe. Onnan recovery, custom recovery, és WIPE-ok nélkül!!!! install zip from sd, vagy backup&restore. Ha nyomsz datawipe-ot, akkor visszafogja formázni ext4-re.
Miután felraktad írhatnál a két romról egy kis összehasonlítást.
-
Jhnny86
csendes tag
Összehasonlításképp feltenném a 2.0 revizedre a white rabbit 2.1-et. Hol kell ext 3-ra formázni ?
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni , hogy a legördülő fenti sávnál ahol a gyorsfunkciók elérhetők, ennél sehogy se tudom személyre szabni..(csak ha belépek az egész képernyős bővitett funkciókba)..a fényerő mellett van a repülő üzemmód is és párszor már sikerült mellényúlni.....ami kicsit idegesítő.....a mark speed boostnál simán lehetett variálni a sorrendet, sőt ott kifejezetten tetszett a jobbra balra görgetés funkció..? A másik gondom, hogy a közelség érzékelő nem mindig kapcsolja ki a kijelzőt, így sikerült is már uninstalálnom egy app-ot telefonálás közbenarra valami orvosság?
Illetve még egy dolgot vettem észre, hogy hiába van beállítva a kijelző kikapcsolása 30mp-re vagy 15mp-re , nem kapcsolja le a kijelzőt csak a power gombra felül....???
Köszi ha valaki tudd segíteni... -
kanyazsombor
tag
Elsőre nagyon rendben van.
Első indítás bootloopba futott. A cpunak adtam minden szinten +5 vselt és ez megoldotta a dolgot, szépen bootolt utána. De a sebesség elsőre nagyon ígéretes. Persze még nem pakoltam rá semmit, csak kicsit ismerkedtem vele. WR 1.7.1 után fura a menü, de bejön. Viszont az első dolgom a launcher cseréje lesz, mert nekem ez az ICS, JB stílusú nagyon nem bejön.
Köszönöm a nagyszerűnek tűnő romot. Majd írok tapasztalatokat.
Ha jó, akkor megváltoztatom az aláírásomat ; ) -
105kacsa
őstag
Tapasztalat két hét után-semmi probléma lassulás fekete képernyő.
Arra nem gondoltok hogy az utólag telepített (többnyire hulladék) apk okozzák a problémákat?
Bocs lehet neked nincsenek ilyenek de több tipusú telefon fórum hozzászólásait követem, olvasom és hihetetlen menyi szemetet fölpakolnak egyesek és csodálkoznak hogy nem jó a telefon -
gacsoi
senior tag
tapasztalat pár nap után.
Néha izmosan belassul a telefon.
Ilyenkor bejövő híváskor fekete képernyő, és nem lehet fogadni a hívást.
Másnál is előfordul a jelenség??? -
szoke12
őstag
egy defy-ra sikerült feltennem, de a saját defy+-omra nem megy fel
most sevenrock van fent, próbáltam feltenni ezt, de csak bootloopol. többször is újraraktam egymás után, de semmi javulás. -
B.i.L
senior tag
Jelentés!
Feltettem a *leírás* alapján - sikeres telepítés.
Pro : stabilnak tűnik,kibővített magyar menü,akksi nagyon rendben,alkalmanként a telepítések villámmódban,
Kontra : picit lassúnak érzem pl: kamera - de csak magam miatt,helyenként nincsen magyarítás és nemtudom mit állítanék vele(lehet ezt nemkellene piszkálnom)
Konklúzió : eggyenlőre sim nélkül használom - ha így marad akkor ÍGY MARAD
Köszönet 105kacsának - és többieknek akik résztvettek első okostelefonom támogatásában,ami jelenleg a 3.évét tapossa
-
drunkyboy
aktív tag
Hali! Szeretném, ha gyorsabb lenne a Defym, közben már idegesítően lassú, megáll néhány percig, újraindul stb... szóval az új rendszer szerintem megoldaná a gondot. Természetesen még a gyári angol szoftver van fenn (lehet ezt kicsit már ciki itt említeni), de nekem a lényeg hogy működjön, világítson a led, menjen a gps, és tudjak vele telefonálni, na és persze bírja a strapát (ütés, víz, por).
Viszont ez a telepítés nekem teljesen kínai, ott elakadtam már, hogy -Navigate to Recovery>> Custom Recovery (jó már előbb is, a gapps-nál, de az azt hiszem nekem nem is lényeg
)
Annyit tudok, valami root módba kell bemenni, de hogyan? Hol találok valami részletesebb leírást a zöldfülűeknek, biztos létezik ilyen? -
Jhnny86
csendes tag
A gps jelet nálatok gyorsan megtalálja? nekem néha 5 percig is keresi autóban
igo primom van , lehet a sys.txt-ben kell valamin finomítanom? Nálatok mi a tapasztalat? -
dh66e
veterán
Igen elég buta megoldásnak tűnik elsőre,én is mit össze nem kerestem.
A romról:
Nekem újraindult állandóan ha egy új app került fel vagy ha egy alkalmazást meg akartam nyitni.Most nincs rajta egy sem csak a navi azt ma kipróbálom hogy nem e őt nem szereti aztán egyesével megnézem hogy melyik app kavart be.
A rendszer egyébként nagyon szépen fut könnyen testre szabható,de bele kell tanulni az biztos. -
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok!
105Kacsa, volna egy olyan kérdésem, mivel másabb ez a rom az korábbi verzióhoz képest (revised), mert véletlen azt telepítettem de semmi gondom azzal se, és úgy tűnik minden müxik?
Köszi a választ előre is... -
B.i.L
senior tag
Fentvan! Klassz! Először ismerkedünk - holnap jelentés.
Köszönöm KACSA ! -
gacsoi
senior tag
Észrevételek!
Akkuidő a gyári romhoz képest minimálisan gyengébb (nálam, de egészen türhető.
Programok SD kártyára való áthelyezésekor előfordúl fagyás, újraindulás után viszont simán átpakolja a progit.
Sebesség nagyon rendben van.
Azt hiszem maradok ennél a romnál, feltéve, ha nem üt be valami nagyobb gikszer. -
B.i.L
senior tag
Szia Kacsa!
MB 525 - Defy-re Miui 2.1.20 (2.3.7 android) telepítés menetére mit ajánlassz?
Kezdjem az alapoktól RSD?
Kösz -
fmustang
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok hogy bírja a telefon akkuja? Én hagytam az akku feszeket ahogy kacsa hagyta, viszont nálam gyorsabban merül, mint a quarx féle 10.1.
Viszont a rom-al nagyon megvagyok elégedve!
Üdv! -
Atika600
csendes tag
11 kb és letöltés befejezve... Köszi előre is!
-
Atika600
csendes tag
Sziasztok! Nem birom letölteni Revised 2.0 át.... mi lehet a gond? El sem kezdi a letöltést,és kiirja,hogy letöltve... Esetleg valaki segitene egy linkkel? Thx
-
dh66e
veterán
Üdv!
Csak hogy biztosra menjek.
Jelenleg gyári, rootolt, magyarított rom van fent.Amennyiben jól értelmezem akkor csak az "ajánlott telepítés" szerint kell eljárnom és nem kell 0-ról kezdenem? -
gacsoi
senior tag
Urak !
Valaki segítsen! Hívószámkijelzést hol tudom engedélyezni? -
Nando36
tag
Este feltettem én is.
Most tesztelem.
Rádió működik ezen már és úgy tűnik a hotspot is! -
gacsoi
senior tag
Nekem simán felment!
Nekiállok nyúzni, aztán majd kiderűl, mit is tud a kicsike -
gacsoi
senior tag
Üdv!
Gyári romra is a leírtak alapján megy a telepítés ? -
Crondore
tag
Nekem(telomnak) alul van feszezve ez rom. Míg feljebb nem vettem a vselt, folyamatosan újraindult.
Ha érdekel valakit leírhatom a nyer fesz beállításokat, amivel stabil.Ezt leszámítva eddig minden ok.
-
fmustang
csendes tag
Szia, azt be lehet állítani valahol, hogy melyik asztal legyen a kezdő asztalom
, mint a quarx féle 10.1-ben?
Olyan gondom volt hogy a titanium backup kifagyott negyven valahány százaléknál, és újraindította a rendszert, ezt leszámítva jónak tűnik, köszönöm a munkádat! -
zojjektum
őstag
Zsír!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- GIGABYTE GA-8I915ME LGA 775 P4 3.06GHz / AGP /PCI Expess
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest