Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
-
biscuit
aktív tag
A data.hu-s link tökéletesen működik, de ha minden kötél szakad, elküldöm e-mailben, ha más nincs!
On! Kacsának címezve! Ez a képernyőzár cucc sajnos nem a legjobb, legalábbis ha a csúsztatásra van állítva, mert gyakorlatilag bármit lehet a telefonnal csinálni anélkül, hogy feloldanám a képernyőzárat. Bár kétlem, hogy a zsebemben elkezdene önálló életet élni a telefon, de azért mégis csak fura ez. Valakinek valami egyéb ötlet, megoldás erre a problémára (a minta a reggeli fejnek néha macerás, de ha más nincs majd az lesz)!

-
carr
őstag
Aha. Csak a bikát kerestem, meglepett a zöld fej..

Vsel értékkel szórakoztam, a crondore szerintit állítottam be, most jó. Nem szórakozik, majd finomítom még, holnap talán lesz időm vele bíbelődni.
Nem mai gyerek, 3 éves a hw, vagy több....
S750-el szemezek helyette, de az meg...
áh, annyi rosszat olvasok róla, nem tudom belevágjak e. Ez egy nagyon szerethető, jól konfigurálható telefon, s nagyon strapabíró. Ilyen Kacsás rommal meg egyenesen imádnivaló.
Még a végén el sem adom még 2 évig.
Azt hiszem ez a telefon bírta eddig a legtovább a Siemens M35, ME45 után...
(3, ill. 4 év)
-
carr
őstag
Akkor nem tudom nálam mi lehet.
1 nap, és nincs mobilnet perpill, egyáltalán (6kor leveszem a töltőről, most va 40%-on) az előzőhöz képest persze sokkal jobb!
Reggel, este 1 ill. 2-3 óra wifi. Vagy már nagyon elhasználódott az akku... az is lehet.
Boot menüben powersave-re raktam, s meglátom mennyit él így. A vsel-t is lentebb vettem, de úgy látom így némi lassúság költözött a házba... sőt. elég sok, ami azt illeti.
Megy újra a vsel selector.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest