- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
motoflug #5706 üzenetére
Na most hétvégén volt az igazi teszt. Kivittük egy olyan helyre, ahol lehetett vele ugratgatni meg versenyezni. Hát, félelmetes volt, amit kibírt. Repkedett rendesen, eltört rajta a lökös, úgy voltam vele, hogy, ha már rendelnem kell hozzá alkatrészt, akkor nézzük meg mit bír. Szeretek bütykölni is, azért van, hogy minél nagyobb legyen a mosoly az arcomon, így egy-két bátrabb reptetést is bevállaltam vele.
Nagyon vicces volt, de konkrétan maradt a lökös,mint egyetlen csereérett/törött cucc, pedig szállt rendesen.
Azt hiszem, elégedett vásárló vagyok.
-
tvamos
nagyúr
válasz
motoflug #5706 üzenetére
" Illetve azt még fontos megjegyezni, hogy télen tört a legtöbb dolog, ami nyílván az időjárás miatt is van."
Telen vigyazni kell vele sajnos... ridegek a muanyagok.Mondjuk nekem a Kyosho Infernonak ki tudott szakadni a futomuve... nyaron... power user vagyok. (Csak huzom a gazt, mint a hulye.)
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest