- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #6661 üzenetére
Ez nagyon kiraly! A fulke anyagaban szinezett muanyag, vagy festett? Vagy hogy van ez?
(#6665) Zolka75
Nagyon kiraly ez is!(#6662) Gubu0101
Nekem van egy Alis Uralom (WPL B36KM) a szerkrenyben, meg mindig nem raktam ossze, nem szep, mindig, amikor eloveszem arra gondolok, kene ra valami franko festes, aztan visszarakom a szekrenybe.
Fiamnak B16 van, azon is jol allna egy festes... Meg ahoz, hogy kint lehessen vele menni, kell a hajtaslancon reszelgetni. (Jo minosegu fem kardan minimum kell ra, mert a hatso 4 kerekhez meno kardant meg oda is tudja csapni, mondjuk kuszobhoz, az nakunk 2 percet sem birt. De amugy itt van a hozzaszolasaimban, ha raszursz.)
De minek egy ilyen a Traxxas melle? -
peet137
tag
válasz
Sub-ZeRo #6550 üzenetére
De mit szeretnél festeni? Kasztnit, vagy csak valami elemet, ami fedett? Mert ha nem transzparens elemet festesz, akkor amit írtál, az perfekt, szerintem. Én kicsit meg is szoktam melegíteni hajszárítóval, vagy hőlégfúvóval az elemeket, jobban tapad rá a festék. De én csak polikarbonát cuccokat szoktam festeni, belülről!
-
peet137
tag
válasz
Sub-ZeRo #6465 üzenetére
Előre is köszi! Ráér a dolog, nekem se sok időm van ezzel a hobbival foglalkozni, nálam is több hetes, hónapos mutatvány egy ilyen átalakítás, amit tervezek. A drift gépem sztem kB 1 év alatt állt össze, mire frankó lett, de a jó munkához idő kell
de végül már nem is nagyon hasonlít az eredetire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged