Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tvamos

nagyúr

válasz tvamos #1715 üzenetére

Turnigy TZ4 AWD 1/28 Micro Touring Car Ver.2 Drift Edition a Hobbykingtol....

Irtam egy rovid "review"-t a legujabb szerzemenyemrol.

Nem vagyok tul elegedett, vagy mondhatnam, megbantam, hogy megvettem ezt az autot. Nem jo, es az sem segit sokat a dolgon, hogy az alvaz carbonfiber... mert ettol meg gyatra a minoseg:
    - A body: a csomnagolas rossz, es annyira elnyomoritja a lexan body-t, hogy az enyemnek megtort a sarvedoje, csunya lett ott. de amugy is, szerintem rossz helyen vannak a tarto furatok, igy mar attol is deformalodik.
    - A kerekfelfuggesztes: hat, ez ilyen a Kyoshon is, de az legalabb nem surlodik, meg akad, mint ez.
    - A meghajtas: hat, az fix, persze ezt tudtam, mert ugye drift, de attol meg nem kene ennyire olcso froccsontott vacaknak legyegyen, megis az

Es akkor meg nem is mentem vele, es hat, egyenlore nem is fogok, mert be akarom epitenei a hozza vasrolt brushless cuccot, meg akkor mar teszek bele Kyosho difit. Csak arra nem szamitottam, hogy a teljes felfuggesztessel kell valamit csinalnom. De kelleni fog, mert a tudat nem hagyja, hogy igy maradjon.

Osszegezve, ha ugy hasznalnam, ahogy volt, akkor talan megeri az 5x EUR-t, de ha fejleszteni akarom, akkor nem marad belole semmi, csak az alvaz, esetleg a csapagyak, de a weel hubok mar sanszos, hogy cserelve lesznek. Akkor meg... :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés