- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Turnigy TZ4 AWD 1/28 Micro Touring Car Ver.2 Drift Edition a Hobbykingtol....
Irtam egy rovid "review"-t a legujabb szerzemenyemrol.
Nem vagyok tul elegedett, vagy mondhatnam, megbantam, hogy megvettem ezt az autot. Nem jo, es az sem segit sokat a dolgon, hogy az alvaz carbonfiber... mert ettol meg gyatra a minoseg:
- A body: a csomnagolas rossz, es annyira elnyomoritja a lexan body-t, hogy az enyemnek megtort a sarvedoje, csunya lett ott. de amugy is, szerintem rossz helyen vannak a tarto furatok, igy mar attol is deformalodik.
- A kerekfelfuggesztes: hat, ez ilyen a Kyoshon is, de az legalabb nem surlodik, meg akad, mint ez.
- A meghajtas: hat, az fix, persze ezt tudtam, mert ugye drift, de attol meg nem kene ennyire olcso froccsontott vacaknak legyegyen, megis azEs akkor meg nem is mentem vele, es hat, egyenlore nem is fogok, mert be akarom epitenei a hozza vasrolt brushless cuccot, meg akkor mar teszek bele Kyosho difit. Csak arra nem szamitottam, hogy a teljes felfuggesztessel kell valamit csinalnom. De kelleni fog, mert a tudat nem hagyja, hogy igy maradjon.
Osszegezve, ha ugy hasznalnam, ahogy volt, akkor talan megeri az 5x EUR-t, de ha fejleszteni akarom, akkor nem marad belole semmi, csak az alvaz, esetleg a csapagyak, de a weel hubok mar sanszos, hogy cserelve lesznek. Akkor meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest