- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1685 üzenetére
Egy rovid idore elcsabitott a Banggood. Egesz jo ajanlat volt a SINOHOBBY Mini-Q5... de vegul is sz..pattak kicsit, hogy nem ugyan az a PaPal cimem, mint ahova a szallitast kertem.
Szoval, vegul a Turnigy lett, a Hobbyking-tol, brushless szettel, drift gyro-val, (amit nem tudom, hogy mit jelent,) pot aksival, meg expressz FedEx-szel. A vegosszeg meg 141 US$. (Ez egy kicsit tobb, mint a Banggood, kb 4-5 ezerrel.)
A kollegam verszemet kapott, ugyhogy vesz egy Atomi mods AMZ001-4WD Touring Car - RTR szetet. Hat, kapaszkodnom kell.
Szoval, kene nekem szivacs kerek, a jobb tapadas vegett. (Kanyarsebesseg, jobb gyorsulas... mert a tobbiek sokkal jobban vezetnek nalam, kell valami elony.) Szoval, tudtok ilyet ajanlani nekem?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1685 üzenetére
Jol nez ki, es nem is veszes az ara. Kar, hogy csak a nemzetkozi raktarban van. Jo sokara er ide...
Koszonom szepen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Xbox Series X|S
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest