Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
oOU*
csendes tag
Azt hiszem a razer honlapján is írták, hogy teljesen el kell távolítani a drivert(eket) és a registri-t is érdemes átfutni mielőtt nekiveselkedsz.. nálam cd elő sem került a dobozból hanem azonnal letöltöttem az 1.05-öt (én nem láttam 1.06-os hivatalost!) meg az 1.21-es firmware-t.. driver felrak, utána biztonsági restart aztán firmware felrak ami egy picit megijesztett engem is mert először telepítget aztán megáll és aztán lefut még egy bar.. majd közli egyszer húzd ki és be az egeret majd restart.. ehhez képest a copperhead firmware frissítése kész rémálom.. nem értem mi lehetett a probléma.. talán az előző drivert el kellett volna távolítani és aztán nekiesni a firmware frissítésnek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Parfüm topik
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest