- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Sziasztok!
Egy nast szeretnek epiteni, meghozza egy pi 3 + 2-4Tb-os kulso hdd szemelyeben. Ez igy eletkepes megoldas lenne?
-
plus44
veterán
válasz
Kicsirics77 #13965 üzenetére
Én meg elég kezdetleges információkkal rendelkezem róla, lényegében az ngyenes win 10 óta szemezek vele, nem tudom mennyi értelme van egyáltalán rá egy win 10, ha nem nagyon futnak rajta programok. Más kérdés, hogy nekem a word/böngésző/médialejátszón kívül semmi más nem kellene. (hogy a csúnya torrentezésről ne is beszéljünk...
)
szerk: azért mondom, még ismerkedem a cuccal, hogy meddig ér a keze.
-
plus44
veterán
válasz
Kicsirics77 #13963 üzenetére
Persze hálózaton mindenképp, máshogy azt hiszem nem is megy, de azért netezni sem ártana rajta, így akkor valószínűleg másfelé kell nézelődnöm, pedig egészen szimpatikus ez a kis eszköz.
-
plus44
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Otthonra kellene egy kis gép, ami megbírkózik a 1080p-s filmekkel, és teljesen alap netes böngészésre, és word/excell munkákra jó ez is elég alap felhasználói szinten). Ezekre maradéktalanul elég lenne ez a kis gyümölcs, vagy inkább szánjak rá többet és keresgéljek másfelé?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest