Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
igen.

-
copass
veterán
pár generáció érdekelt a c64 is!
biztos vagyok benne hogy piszok gyorsan hiánycikk lesz. lopásgátlónak hely meg elég egyértelműen jelzi hogy hová is szánták iskolák, könyvtárak,stb.
én lehet anyámnak veszek egyet, ha nem vettem volna nemrég egy rpi4-et akkor inkább ezt venném már.
-
copass
veterán
na jó de ebben van egy bazi passzív hűtés és gyorsabb is egy picit!

-
copass
veterán
Raspberry Pi 400
elég jónak tűnik a hűtése, commodre 64-eken volt ilyen megoldás. vissza a gyökerekhez. -
copass
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
nem hangos a ventije, macska alszik 20 centire tőle nyugisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Gitáros topic
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
biztos vagyok benne hogy piszok gyorsan hiánycikk lesz. lopásgátlónak hely meg elég egyértelműen jelzi hogy hová is szánták iskolák, könyvtárak,stb.

wassermann