Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.perfect
tag
válasz
pepe977
üzenetére
szvsz itt Exagear allatt fut a Zello.. ott az ikon a desktopon.. ez egy win emulator ARM platformra.. viszont fizetős

https://eltechs.com/product/exagear-desktop/ -
Yoshida
aktív tag
válasz
pepe977
üzenetére
Szerintem a Zellot nem fogod tudni futtatni pi-n. Alapból kérdés, hogy milyen oprendszeren vagy, ha raspbian, akkor kapásból bukó, mert úgy tudom nincs Zello linuxra. Aki linuxon futtatja, az x86 alapú pc-n wine emulátorral futtatja a pc verziót. Ez pi-n nem fog menni.
ARM-ra amúgy létezik, de csak ezekre:
Operációs rendszer Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8
Architektúra ARMPi meg windowsbol ezt az IOT verziót tudja futttani, de ott se fogod tudni letölteni szerintem a zellot, mert nincs rá megírva.
Egy mini pc-n win-t, vagy linux+emulátort futtatva tudsz zellot futtatni. De minek ehhez ilyen gép? Fogsz egy 15k mobilt, és futtasd azon, rádugod töltőre, bekapcsolod, hogy sose menjen sleep-be a telefon, tuti nem lövi ki az alkalmazást.
szerk: egy ilyet találtam, de ez azt gondoltam hogy x86 pc-re vonatkozik, alul egy komment viszont magyaráz valamiről, hogy pi-re rakott valami gateway-t

[link]
de ez tuti nem a gyári zello app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Aten Single Rail LCD Console CL1000 - 17" KVM Konzol
- APC Smart-UPS 2200VA - Szünetmentes táp - Piaci ár alatt
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann