Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Arcanus
üzenetére
Igen elbírja, de ha még + dolgokat akasztasz rá, akkor lehet hogy egy aktiv USB hub-ra is szűkséged lehet.
Amúgy meg sztm tök felesleges a ventilátort zúgatni a PI-n. Bőven elég egy hűtőborda is.
Nekem pld semmi nincs rajt a házban, és soha nem volt gond a melegedéssel.
Olyan házat amiben a HDD és a Pi is elfér, valszeg nem fogsz találni. Max ha építesz magadnak egyet.
Ettől függetlenül tehetsz egy kört az e-bay és társai keresőjével. -
Yoshida
aktív tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Közben találtam kemény 4-5 parancsot amivel működésre lehet bírni a transmisssiont, azt hittem bonyolultabb...
Arcanus: Szerintem nézz be az "Okos Otthon / Smart Home" topikba
Többféle lehetőség van, akár teljesen gyári rendszertől, a magad forrasztod össze a micro controllert, és menteted adatbázisba végletig.A pi is teljesen alkalmas adatbázis, és webszerver futtatására, nem muszáj "felhőzni".
És ha vpn mögé rakod az otthoni rendszert, egész jól le is tudod védeni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többféle lehetőség van, akár teljesen gyári rendszertől, a magad forrasztod össze a micro controllert, és menteted adatbázisba végletig.
wassermann