- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
Közben kicsit tesztelgettem.
Újratelepítettem a Libreelec-et, a wifi mellé kapott egy lan kábelt is és így egyelőre jónak tűnik, legalábbis a lejátszás nem áll meg és wifin keresztül a Yatse-vel is tudom irányítani.
Úgyhogy tippre a wifis távirányítás bugzik, de ez tényleg csak tipp. -
azbest
félisten
hát, ha azonos szoftver verzióval jó a zero-w esetén, de pi3 esetén, akkor még egy dologra érdmes gondolni, hogy azonos módon áll -e az antenna. A nyákon lévő antennánál az is rengeteget befolyásolhat térerő tekintetében, hogy fekszik vagy oldalára van állítva. (fektetve szerintem gyengébb lehet a jel)
Meg persze, ha fémházban van vagy a pi3 a tévé mögött van, a zero meg nem, akkor az is okozhat különbséget.
Más ötlet még valami energiagazdálkodásos probléma lehetne, de az is beállítás, szoftver függő és zero esetén sem nagyon kéne, hogy különbözzön.
A power save kikapcsolására lehet ssh-n át van mód, ha úgy nem szakad, akkro valami konfigba gondolom beírható, hogy indulás után futtassa le a parancsot [link]
Állítólag alapból ki van ez kapcsolva, de hát... ki tudja.Ha a zero más, régebbi verziót futtat, akkor lehet az újabb szoftvereket (firmware-t) érintő bug us.
Mit jelent, hogy melegszik? Ha olyan tartalmat játszol le, amit nem tud a gpu dekódolni, akkor a procit pörgeti vele és 80 fok fölé is mehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest