- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
winhate #46377 üzenetére
Ez HW szintű probléma. Ebből következik, hogy "fos" a raspbian OS?
Nem mellesleg hol olvastad, hogy desktopra táltosparipaként használható?
Mivel nincs GPU gyorsítás, elég reménytelen az ablakos videólejátszás, és a böngészés az egyik legerőforrásigényesebb tevékenység, talán csak a játékoknak van nagyobb igénye.
A helyén kell kezelni.Használj ipari SD kártyát, amik az SSD-hez hasonlóan működnek, védik a cellákat. A másik lehetőség, hogy a rákötött HDD-re pakold át, vagy kapcsold ki a swap használatát. [link]
-
winhate
őstag
válasz
winhate #46372 üzenetére
est : SD Card Speed Test
Run 1
prepare-file;0;0;2830;5
seq-write;0;0;4115;8
rand-4k-write;0;0;598;149
rand-4k-read;5436;1359;0;0
Sequential write speed 4115 KB/sec (target 10000) - FAIL
Note that sequential write speed declines over time as a card is used - your card may require reformatting
Random write speed 149 IOPS (target 500) - FAIL
Random read speed 1359 IOPS (target 1500) - FAILlassu a microsd
-
icemad
nagyúr
válasz
winhate #46372 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam. Nekem 4gb verzió van, az talán egy kicsit jobb. Kíváncsi lennék mennyit gyorsítana egy ssd a rendszeren. Nekem csak qbittorrent meg plex server fut állandóan. Mivel már az ssd is bagóért kapható kisebb méretben, így valószínűleg kipróbálom. Csak még egy dolgot kellene szereznem, szabadidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest