Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter789

senior tag

válasz CharlieDrop #7669 üzenetére

Sajnos az előző Superb-em elég csúnya véget ért egy kamion utánfutója alatt egy másik teherautósnak "köszönhetően", de ha végre megtalálom a méltó utódját akkor erősen kettőzik a szívem hogy nekiessek e a már ki tudja hányadik - autókat számolva a 4dik, átépítéseket nézve az n+1 -dik CarPC rendszeremnek - rendes x86 PC alapon - vagy most esetleg próbáljam e meg valamilyen Android alapú tableten/médialejátszón megvalósítani ugyanazokat... Mindenesetre az előző rendszerben a 750 gigás vinyó félig volt MP3 és FLAC zenével, a másik felén filmek, sorozatok - nem tudom ilyen lehetetlen mennyiséggel hogy tud megbírkózni bármi Androidos lejátszó - de pont ebben a pillanatban hozta meg az USB Host kábelt a telefonomhoz a ződmikulás úgyhogy erre nemsokára választ kapok...Az RPi-ről elég hamar letettem, miután láttam hogy milyen nyögvenyelősen fut rajta az XBMC vagy bármi más grafikus felület - bárki bármit mond számomra az, én nem ilyenhez szoktam eddig - és az iGO alapú navigáció sem igazán lenne megoldható vele... x86 Win-re ugyan hivatalosan nincsen iGO, mégis létezik és használjuk sokan: [link] [link] - ennél véglegesebb beépítésig 3 év alatt nem jutottam el, de majd talán a következő autóval! :DD

(#7670) itanczos

Ez sajnos igaz, tökéletesnek nevezhető megoldás nincsen... Elég problémás téma a vétel, városi környezetben még úgyahogy működget egyik másik de vidékre elindulva már nem nagyon használhatóak... Talán majd egyszer a DVB alapú, ha végre elkezdik lecserélni ezt az őskövület FM technikát...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés