- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
V.Stryker #5658 üzenetére
Ha majd rendelek cuccokat, hozzácsapom az ehhez szükséges dolgokat is, pont ma néztem, hogy lényegében a szalagkábel, arra 1-1 csati, 1 aljzat + próbanyák + tüskék, amiből áll az egész, és így máris felszerelhető próbapanelra. Ja, lényegében ugyanaz, amit linkeltél, most nézem, hogy azon sincsen még sem összeforrasztva sem, csak egymás mellé dobálták ugyanígy az alkatrészeket. Csak ez nem 3000Ft, hanem ~500Ftból meg is van, matricát nyomtatni meg lehet erre is.
[link], [link], [link], [link], és akkor nem is kell ilyen hosszú kábel / ekkora nyák. -
UsagiYojimbo
tag
válasz
V.Stryker #5658 üzenetére
Ami még fontos lehet, hogy ezeknél a "túlárazott" kiteknél a kis nyákon fel szokott tüntetve lenni az egyes lábak neve. Ez segíthet összeépítéskor...
De ezt is pótolhatod: valahol láttam olyan kis nyomtatható "cetlit," ami pont akkora, hogy "rászúrható" a P1 csatira (a te esetedben a próbapanelre), és tartalmazza a lábak neveit...(Én amúgy az adától rendeltem, T alakút....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest