Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha majd rendelek cuccokat, hozzácsapom az ehhez szükséges dolgokat is, pont ma néztem, hogy lényegében a szalagkábel, arra 1-1 csati, 1 aljzat + próbanyák + tüskék, amiből áll az egész, és így máris felszerelhető próbapanelra. Ja, lényegében ugyanaz, amit linkeltél, most nézem, hogy azon sincsen még sem összeforrasztva sem, csak egymás mellé dobálták ugyanígy az alkatrészeket. Csak ez nem 3000Ft, hanem ~500Ftból meg is van, matricát nyomtatni meg lehet erre is.
[link], [link], [link], [link], és akkor nem is kell ilyen hosszú kábel / ekkora nyák. -
UsagiYojimbo
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ami még fontos lehet, hogy ezeknél a "túlárazott" kiteknél a kis nyákon fel szokott tüntetve lenni az egyes lábak neve. Ez segíthet összeépítéskor...
De ezt is pótolhatod: valahol láttam olyan kis nyomtatható "cetlit," ami pont akkora, hogy "rászúrható" a P1 csatira (a te esetedben a próbapanelre), és tartalmazza a lábak neveit...(Én amúgy az adától rendeltem, T alakút....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 4500, RTX 2060 Super és 16gb RAM + GARANCIA
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann