Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Ezt értettem, csak félre értettél.
Te albumról beszélsz, én zenét írtam.
Vannak vegyes albumaim, vagy kiadatlan, stb
Tehát bele nyomok ahol el szeretném kezdeni és nem kell next next next next amíg oda nem érek, hogy onnan játsza tovább /pl van ahol több mint 100 zene van egy könyvtárban, és nem az elejét akarom mindig hallgatni/Ha egy autón be kell állítani a fordulatszámot mikor megveszed, vagy megveszed, beülsz és vezetsz...döntsd el melyik a jobb /még ha maga az autó ugyanaz is/
Ismétlem, a Moode nem rossz, nagyon jó, nagyon tetszik. Van ahol Moode erős, van ahol Volumino, ezt írtam le.
wassermann: értem én, de én szeretnék hűtést
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- További aktív témák...
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- NAS config elado
- RYZEN 5 9600x - XFX RX 9060XT 16GB - 2x16GB DDR5 6000MHz CL32(A-Die) - 1,25TB SSD - NZXT KRAKEN
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann