- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konkrétan az összes lejátszott videó meg megakad néha pár másodpercre. A régi verzó (azaz valamelyik frissítés elötti) nem csinálta de már több hónapja rossz csak gyerek nézi és őt nem zavarta de engem igen hogy nem tudok végignézni egy filmet sem akadás nélkül.
NAS-ról szedi az adatokat, azt is már kigyomláltam azt hittem az a baj, még új HDD-t is kapott. Routert is frissítettem, kábelt is kimértem, magát a libreelec-t is állítottam (kivettem minden mediatár beolvasást, gui felbontást, szolgáltatásokat stb) És így jutottam arra hogy már csak a libreelec marad, és azt is cseréltem másik SD kártyára új verzióra és ugyan úgy akadt, sőt még jobban mert az új GUI is akad.
Zerom nincs húzva, bordázott hűtős de ventivel is próbáltam háta túlmelegedne, tápja is nagy 3A-s. Hacsak nem a zero döglött meg bár lefagyni nem szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest