Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rikko

csendes tag

válasz cigam #39518 üzenetére

Cigam köszi, szövegmegosztót nem találtam, ahova csak úgy nem bonyolultan fel tudnám tölteni a smb.conf-ot, de mivel a winSCP-vel nem gond a mentés, illetve VNC viewer-rel a távoli elérést is meg tudom oldani, így jelenleg ez csak kicsit bosszant.
    Viszont amit korábban említettem, hogy egyszer hibásan lett leválasztva a dokkolóban lévő winyó, és azóta nem lehet hibaüzenet nélkül leválasztani. Ez a hibaüzenet

Failed to eject AXAGON AXAGON USB3.0 HDD Dock Error ejecting /dev/sdb: Command-line `eject "/dev/sdb"' exited with non-zero exit status 1: eject: unable to eject, last error: Érvénytelen argumentum
    eddig azt hittem, hogy a winyóval csinált valamit és ha formázom, vagy másikat használok, majd biztos jó lesz, de nem tehát minden winyóval ezt csinálja azóta, illetve érdekes, hogy szerintem a leválasztást amúgy megcsinálja, csak ezt a hibaüzenetet kidobja. A raspbian már újratelepítettem azóta, szóval szerintem az nem lehet.

Valakinek van esetleg ötlete?
    Próbáltam guglizni, 2 hasonló esetet találtam, de a megoldást nem értettem (ha egyáltalán le volt ott írva).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés