- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
wassermann #26296 üzenetére
A baj azzal van, ha áramszünet van és újra indul...ugyanis ilyenkor bekapcsolja a TV-t...viszont ha a TVn kilövöm az Amynetet akkor nem tudom a távirányítóval irányítani...
Meg értem hogy 2W-ot eszik, (megmértem - 1,5), kikapcsolva meg 1-et, (nem annyit hanem 0,2-3at), de akkor se menjen, ha nincs rá igény, mert minek. És ezzel nincs is gond, mert van időzítő és szépen kikapcsol, csak a visszakapcsolással van bajom.
-
apezka
aktív tag
válasz
wassermann #26296 üzenetére
Valóban kicsi a fogyasztása, de attól még ha nincs szükség rá akkor minek menjen. Én konyhai rádiót csináltam belőle, ennek megfelelően éjszaka, vagy ha nincs senki otthon akkor minek legyen bekapcsolva? Viszont anyumtól nem várom el hogy leállítási parancsokat gépeljen be főzés után, nekem például ezért kell a kapcsoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest