Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
alex1122 #2443 üzenetére
Köszi, én is keresgéltem, és ráakadtam erre az oldalra, csak gyakorlati tapasztalatra lettem volna kiváncsi.
Kifejtve:
A tervem az, hogy egy Rpi-ből egy mini-PC-t varázslnék öregapámnak, aki most került egy lakóotthonba. Régebben szokott e-mailezni (sima G-mail, és semmi több), viszont a lakóotthonban nincs hálózatos net, marad a mobilnet. A rendes számítógép viszont nem nagyon fér el (de lehet még is ez lesz a megoldás :\), a tablet nem járható út, mert nem látná rendesen, és az érintőképernyő sem igazán neki való. A laptop lenne még járható út, de ha már TV-je úgy is van, elgondolkoztam az Rpi-n, amin van ugye analóg TV kimenet.
Persze ez szép kis vargabetű, mert a Linux-hoz annyira nagyon nem értek, szóval egy kicsit nekem is mélyvíz, az Android ideális lenne, mert egyszerűen kezelhető, viszont ott meg az USB stick nem működne feltehetően.
Tetszenek az ArmPC-k, és már csak kiváncsiságból is akarok venni egyet, ez meg jó indok, hogy belevágjak. Csak attól tartok pont olyan dologra szeretném használni, ahol lenne egyszerűbb (ha nem is feltétlenül olcsóbb) megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövedelem
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC olcsón! Ingyen szállítással
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Lenovo TS150 Xeon E3-1240 v5, RX570, 24 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest