- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
Celtis #23135 üzenetére
Üdv.
Kicsit kutakodtam miért nem akar ez menni. Most csináltak egy olyan verziót ami direkt ehhez a kijelző felbontáshoz van. Természetesen ez sem akar települni.
A log fájlban ez áll: requires resource.images.studios.white version 0.0.4 which is not available (gondolom evégett nem települ a másik skin sem amit letöltöttem)
Akkor töltsük le neki az addont ha már nincs. Letöltöttem zipben githubon fent van [link] persze miért is települne. A kiegészítőnek nem megfelelő a felépítése, hurrá.Ez esetleg jó lehet neki helyette? [link]
-
erikke17
őstag
válasz
Celtis #23135 üzenetére
Köszi, rendben meg próbálom ezt
így is akartam csak nem értem el az addons mappát, de akkor alapból nem érhető el.
Igazából tuti kéne menni a skinnek mivel telepítéskor ezt is fel ajánlja csak én vagyok bambaNoxy - Hidd el nem azért teszek másik skint mert a gyári nem tetszik hanem mivel autóba van a Pi felbontás végett ezek közül kell feltenni egy skint
De ez egy fórum...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged