- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
Beni2360 #19711 üzenetére
Először is: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET! Az OE már fent van egy micro SD-n, de kipróbálni még nem tudom mert még nem kaptam meg a PI3-at. Egy 16gb-s Samsung microSDre raktam föl, a winesisofölrakó program valami 5MB-t Írt Írási sebességre, kérdés hogy ez vajon elég lesz e az OpenElecre?
Én is ilyen billentyűzetet rendeltem én is amilyen Beninek van. (fentebb Beni linkelte is, erre válaszolok éppen). Tegnap előtt érkezett meg, de van vele egy kis gondom. Random szerűen olyat csinál hogy nyom magának egy jobb klikket, ami kib@szott zavaró mikor kilép a lejátszásból Kodin vagy win alatt mikor felugrik a jobbklikkes ablak. Próbáltam laptopról win7 alatt, dual bootos táblaPCmmel win8 illetve android alatt, OTG átalakÍtóval a telefonomon Lollipop alatt és már lassan agyf@szt kapok tőle.
Szerintetek mi lehet a baja? Valaki tud rá esetleg valami gyógymódot vagy javÍtást vagy nyissak dispute-ot az eladóra? Beni! A tied nem csinálja ezt? Nem tudom hogy az enyém rossz vagy valami tÍpushiba, pedig a kialakÍtása nagyon tetszik és Kodihoz vettem.
A 2,4gHz-es billentyűzet ami nekem van:
A másik kérdés hogy Win és Android alatt használom most a Kodit kiegészÍtőkkel együtt (repok). Win alatt csináltam egy backuppot Kodiban ami az Androidos Kodira föl is ment és gond nélkül működik is. Kérdés hogy a Win-es backup felmegy e vajon az OpenElecre is? Ha bármit elcseszek az OpenElecben vagy memória kártyát cserélek akkor hogyan "rakom újra" az OpenElecet a Pi3-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen monitort vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest