- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Warter #15097 üzenetére
Nekem sajnos nem jó, mert a telkemen nincs és ebben az évtizedben nem is igen lesz vezetékes net elérési lehetőség, így mobilnetet használok, az meg előbb-utóbb belassul, így a felhő elérése elég keserves lenne.
De azért is jobb ez, mert csak egyszer kerül pénzbe.A sok SD meg azért van mert egyrészt olcsóbb, mint egy nagyobb, másrészt, olcsón cserélhető ha valamelyik behalna az öt közül.
Egyébként kis fájlok esetében még a Pi is megteszi. Én használtam, a képek nézegetése, a pdf-ek megnyitása ugyanúgy ment, mintha lokális meghajtóról olvastam volna be őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest