Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
válasz
Szevam
üzenetére
Nem volt Pi, nyilván itt sokaknak van, és esetleg akad, akinek mindkettő.
Ettől függetlenül a Pi2 mindenféle forrás szerint jóval gyorsabb, többszörösen (1 magot azért nehéz egzakt módon összehasonlítani 4-gyel).
Árban azért túl sok különbség nincs, sztem most már nem illik ilyet venni csak speciális, beágyazott célokra, de netezésre tuti nem.Nekem legutolsó OpenElec van fent, simán megy, fasza. Még nem hasonlítottam össze mással, majd osmc-vel fogom, ha kijön valami nem alpha verzió.
Licensz nem lehet bonyolult, de egyelőre nem láttam be, hogy minek. DVD Rip (mpeg2) simán megy SW dekódolással. De nem lehet bonyi megvenni, CPU ID kell hozzá, párszáz forint, aztán pár nap múlva kapod emailben..
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Szevam
üzenetére
A Raspberry Pi illetőleg, én már nem vennék régit, csak 2-est.
A médialejátszók közül talán az OSMC még túl korai, de ha van időd, simán kipróbálhatod mindhármat.
A codec-et a hardver azonosítód megadása után kapott két jelszóval aktiválhatod, amit a config.txt-be tudsz beírni és csak a te hardveredre jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Eladó Komplett gép
- ASUS ROG Strix Z890-E Gaming + Core Ultra 7 265K + G.Skill Trident Z 48GB DDR5 8200MHz CK eladó
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann