- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Kép beillesztésénél a ph képfeltöltőjét is használhatod, ami automatikusan csinál előnézeti kisképet.
Nem ragasztottad oda a kártya bedugását érzékelő pöcköt is? vagy esetleg szennyeződés miatt nem érnek össze azok az érintkezők (piros karika).
Megpróbálhatod úgy, hogy összezárod azt a két érintkezőt a nyákon a sárga karikánál.
Mondjuk a képen mintha kis égésnyom lenne ott.Ja látom ez nem saját kép, csak példa. -
DrojDtroll
veterán
Egyszer én is meg voltam ijedve mert az általad leírt jelenséget tapasztaltam. A kártya máshol tökéletesen működött szóval, csak arra tudtam gyanakodni, hogy pi lehet rossz. Sok próbálgatás után(ugyanazzal a működő kártyával) feladtam. Feltettem a pi-t a polcra dísznek. Később hozzám került egy másik kártya, gondolom megpróbálom hátha sikerül vele célt érni, és sikerült. Látom te már írtad hogy másik kártyával is próbáltad. Nem tudom mit lehet tenni ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest