Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Teljesen jó, nem rezonál se ventitől se vinyótól, élek nem vagdosnak ütőereket, a fényezés szép... Nekem nagyon megérte, 12.000 pénz volt, a Sagitta ennél kb 4000-el drágább. A felirat meg kit érdekel, hogy más?
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel 
Ha aránylag olcsó és jó ház kell, én bátran ajánlom!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel