Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
liszi
csendes tag
sziasztok UJJ vagyok még. aszt szeretném megkérdezni hogymajd szeretnék venni raidmax ninját székesfehérvári vok olvastam a hozzászolásokat mindenkinek az oldalso 8cm ventivel voltbaj hogy hangos menyire hangos mihez viszonyithato.nekem nem baj ha hangos de anyira ne legyen hangos ha én 400w tápal tudom müköttetni a ledeket meg a ventiket amit a géphez kapok. a gépem 512 ram 3.0proci 160gb hdd akarok ebe belerakni. de majd késöb 2magos 4proci 2vagy3gb ram lesz bene ezeket le tudja hüteni.meg hogy szivja port belül nagyon poros lesz pl 1honap után vagy csak a vent lesz poros.köszönök mindent elöre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest