Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
liszi
csendes tag
sziasztok UJJ vagyok még. aszt szeretném megkérdezni hogymajd szeretnék venni raidmax ninját székesfehérvári vok olvastam a hozzászolásokat mindenkinek az oldalso 8cm ventivel voltbaj hogy hangos menyire hangos mihez viszonyithato.nekem nem baj ha hangos de anyira ne legyen hangos ha én 400w tápal tudom müköttetni a ledeket meg a ventiket amit a géphez kapok. a gépem 512 ram 3.0proci 160gb hdd akarok ebe belerakni. de majd késöb 2magos 4proci 2vagy3gb ram lesz bene ezeket le tudja hüteni.meg hogy szivja port belül nagyon poros lesz pl 1honap után vagy csak a vent lesz poros.köszönök mindent elöre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- LianLi TL Led és TL LCD 120/140 Wireless fekete és fehér eladó
- Fractal Design North Chalk Fehér TG Clear számítógépház
- ASUS ROG LOKI 1000W GOLD SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest