Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cochy
tag
A másolást TotalCommanderrel néztem.
De izé.. nem ugy van, hogy ha másolok a raid0-ra, akkor egyik winya a cucc egyik felét rögziti 30-40mb/s-el, a másik winyo meg a cucc másik felét ugyanennyivel?
Amiről másolok az simán tud kb 50mbyte/s-el olvasni (kicsivel több).
ez a max, de nálam a raid0-ra másolás kb 40-45Mbyte/s.önmagára nem próbáltam, megnézem.
szóval akkor ez igy szted normális? ennyivel kell mennie.
Jó lenne gyorsitani a rendszerwinyon, de egy raptor magában állitolag nem annyira hatalmas lépés. kettő lenne jó, de ugy meg dága. -
cochy
tag
HI!
Csináltam egy RAID0-t, viszont valami nem teccik. HELP MEE!
Van egy asus A8N-e, 3700+, 2gb ram konfigom
van mellette 2*250gb winya. és most vettem 2*80gb sata2 samsungot.Au utolsó kettőt tettem raid0-ba, rendszerwinyonak próbálgatnám őket.
első teszt, win telepités: egy winyora kb pont annyi idő alatt ment fel a winxp, mint a raid0-ba kötött két winyora. 31 perc körül (blade, progik nélkül).
második teszt: sima másolgatás. akár a raidról, akár a raidre másolok, 40-50mb/s -nél nem gyorsabb.
HD tach szerint lemez elején 130Mb/s-es a READ.
Most ennek igy kell lennie. vagy valami gond van nálam?
segitségeteket előre is köszönöm! -
cochy
tag
Üdv!
Már előre elnézést, sztem sokszor feltették már ezt a kérdést.Melyikkel járok jobban?
-2db sataII-es 80gb-os winyo RAID0-ban
-1db 36gb-os raptor magában?renszerwinyonak kéne, jelenleg egy 250-es WD-n van az oprendszer.
A lényeg h gyorsabb legyen lényegesen, meg minél olcsóbban jöjjön ki.
melyiket válasszam? előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs