Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
- Csíkozott: Elméletileg gyorsít, a gyakorlatban tesztelendő, hogy megéri-e?
- Tükör, RAID 5-6: A redundancia miatt működési biztonságot növel.Az adatbiztonság ugye a fentiekben NEM olvasható. Az csak az egyszerre fizikailag is máshol tárolt másolatokkal valósítható meg. A minimum a három kópia, hiszen mentés közben kettőn dolgozol, azok egyszerre halhatnak meg.
-
brd
nagyúr
Szerintem nem, többször próbálkoztam már ilyennel, de az OS partíciója alá az igazi gyorsulást (az OS működésében, mert persze a szekvenciális sebesség látványosan megnő, de az az OS-t kevésbé hatja meg - ez főleg windowsra vonatkozik, Linuxot nem tesztelgettem mélyrehatóbban e tekintetben) az elérési idő csökkenése, és sokszor a RAID1 (a tükrözés) használata hozza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ha a tápegység vagy egy vírus, vagy egy rossz mozdulat viszi mind a két drive adatát, akkor mit csinálsz?
Böllérdikiccsel a fiússágodon szúrod magad?