Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
Guszty81
üzenetére
ez bizony úgy néz ki, mit nálam a sz@r jmicron vezérlő... az ilyen pocsék, szerintem jobban jársz, ha átteszed a két lemezt az intel vezérlőre... (és letiltod a biosban azt a gigalol giga raid-et...
)tipikus a kép, ugyanaz a lemez jmicron és intel vezérlőn +15%-kal gyorsabb az ich8r, ráadásul még a cpu terhelése is alacsonyabb...
-
El Kebir
őstag
válasz
Guszty81
üzenetére
Azon az alaplapon ha jól látom csak ICH9-es déli híd van, tehát nincs benne inteles raid vezérlő, amit használhatsz az egy külön integrált chip a pci-e bus-on (talán jmicron), azok meg általában ilyenek...
Djculture-val ellentétben, szerintem az inteles raid write-back cache-sel teljesen jó (ebben a szegmensben), lemezenként +90%-ot tud az is még négylemezes raid0-ban is, ráadásul raid5-ben is használható írási sebessége van. (csodálkoznék, ha az nvidia raid megoldása nem hasalna el raid5-ben írásnál... az amd-s is csapnivaló abban)
-
djculture
félisten
válasz
Guszty81
üzenetére
Nem tudom én az nvidia chipsetes lapokat preferálom raid ügybe, ha újabb chipset kell akkor meg veszek bele raid kártyát. Az intel és amd raid megoldásait nem találtam sose valami szupernek. Intelhez eleve fel kell tenni a rapid drivert és ott játszani a beállitásokkal hogy valamennyire jó legyen. De ilyen szintű mint amit az nvidia vezérlő csinál sose lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest